Show total la plaja si pe internet. Doua dintre cele mai urmarite modele, Bella si Emily, s-au pozat in costume de baie


Una dintre ele a fost numita "femeia cu cel mai frumos bust natural", iar cealalta face parte din noul val de modele Victoria's Secret, ambele fiind amatoare de fotografii sexy, impartasite fanilor lor de pe internet. Bella Hadid si Emily Ratajkowski au facut show la plaja si le-au aratat tuturor ca arata fabulos imbracate doar in costume de baie.


Daca inn urma cu doi ani, aproape nimeni nu stia cine este Emily Ratajkowski, acum a ajuns unul dintre cele mai solicitate modele, facandu-le concurenta serioasa "ingerasilor" de la Victoria's Secret, alaturi de care isi si petrece timpul liber.  Prietena sa, Bella Hadid, este una dintre tinerele care au urcat pe podiumul atat de ravnit de toate modelele lumii. Impreuna, cele doua au aprins imaginatia fanilor de pe Instagram si au adunat sute de mii de aprecieri la cate o singura fotografie.

Alaturi de alte colege de breasla, Bella si Emily s-au bucurat de plaja si de apa, dar mai ales de ocazia de a poza, din nou, cat mai sexy cu putinta.  De altfel, tinerele sunt mandre de corpurile pe care le au, iar Emily a si pozat goala adesea, sustinand ca nuditatea este o arta: "Nu cred ca nuditatea este ceva de care trebuie sa te sperii sau sa te rusinezi. Este un mod de a-ti celebra corpul", a declarat despre prestatia ei din videoclipul filmat alaturi de Robin Thicke si Pharell, cel care a facut-o celebra in urma cu numai cativa ani.

Ca toti ceilalti "ingerasi", si Bella a petrecut mult timp in sala de fitness pentru a arata impecabil pe 5 decembrie, atunci cand a avut loc Victoria's Secret Fashion Show, iar rezultatele se vad, in ciuda faptului ca unii dintre fanii tinerei i-au spus ca este prea slaba.

Vezi imaginile mai jos:

 

by @hoskelsa ????

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on


 

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on

 

Bella the ripper ❤️

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on


 

✌????️

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on


 

Bahama mama

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on


  • Show total la plaja si pe internet. Doua dintre cele mai urmarite modele, Bella si Emily, s-au pozat in costume de baie

related posts

Modifică setările cookies