Simona Sensual: Comparatia cu Bianca Dragusanu nu ma flateaza deloc! EXCLUSIV


Simona Sensual nu mai suporta sa fie comparata cu celelalte dive din showbizz-ul autohton. Vrea sa fie unica si o enerveaza ca lumea o aseamna “cu blonda lui Bote”. Intr-un interviu pentru www.perfecte.ro, Simona dezvaluie ca atunci cand era mica visul ei era...sa stea la plaja si ca i-ar placea sa iasa la un suc cu dinamovistul Niculescu. Pacat ca e insurat!
 


Nu ma flateaza comparatia. De 5 ani de cand sunt in showbizz, am fost comparata cu toate fetele care erau la vrema respectiva in vizorul presei. Acum 2 ani era Alina Plugaru, anul acesta este Bianca Dragusanu. Eu sunt comparata cu orice fata care ocupa prima pagina a ziarelor”, spune Simona Sensual pentru www.perfecte.ro.

Simona Sensual recunoaste ca nu si-a propus sa devina vedeta:  cand era mica nu avea idealuri atat de... inalte: “Ce visam sa fiu cand eram mica? Visam sa stau la plaja!!!”, spune sincer Simona.

Simona Sensual stie cu ce atuuri a reusit sa le ia fata celorlalte fete din showbizz si ar vrea sa isi corecteze cat mai repede defectele.
Defectul meu cel mai mare este bunatatea excesiva, considerata naivitate. Atuurile mele sunt naturaletea, spontaneitatea, perseverenta si ambitia. As vrea sa fiu mai dura si indiferenta”, spune Simona.

Senzuala Simona a castigat de curand 12.500 de euro la pariuri sportive, dar cu toate astea nu este prea atrasa de fotbal.
Nu sunt microbista. Nu am mers niciodata pe stadion. Ma mai uit la mecuri cu  prietenii si tin cu Steaua”, spune Simona.

Desi e stelista, Simona recunoaste ca ar iesi la un suc cu un dinamovist.
As iesi cu Niculescu de la Dinamo. Au existat mici invitatii de la diversi fotbalisti ca sa ies cu ei in oras, dar care au fost evitate in mod diplomatic, ei intelegand ca eram implicata in alta relatie”, spune Simona.

Simona Sensual este contienta de importanta sa: “Sunt un model pentru unele fete. Multe intra in contact cu mine sa ma intrebe de probleme legate de moda sau modelling”, spune Simona.

Desi tine mult la imaginea ei si vrea sa fie mereu impecabila, Simona mai iese cateodata si fara machiaj din casa.
Uneori mi-e lene sa ma machiez. Prefer naturalul. Nu sunt dependenta de machiaj”, spune Simona.

Simona Sensual nu mai este atat de activa in viata modena si spune ca s-a transformat intr-o femeie casnica. “Merg in cluburi rar..Imi place sa petrec mai mult timp acasa. M-as considera genul casnica, dar moderna”, spune Simona.

  • Simona Sensual: Comparatia cu Bianca Dragusanu nu ma flateaza deloc! EXCLUSIV

related posts

Modifică setările cookies