Singurul regret al lui Calvin Harris dupa despartirea de Taylor Swift. Ce a spus artistul


Au format unul din cele mai indragite cupluri mondene. Dupa despartire insa, Calvin Harris si Taylor Swift au facut un schimb de replici acide, pe care artistul le regreta acum.


In cel mai recent interviu acordat celor de la GQ, DJ-ul spune ca ii pare rau pentru anumite mesaje pe care le-a scris pe Twitter la scurt timp de la despartirea de Taylor Swift.

"A fost greu cand am vazut ca o parte intima a vietii mele s-a transformat in subiect public. Finalul relatiei a fost mai mediatizat decat relatia in sine. Cat timp am fost impreuna, am avut grija sa nu transformam totul intr-un circ mediatic. Mi-a respectat dorinta in acest sens, eu nu ma pricep sa fiu o celebritate", a marturisit muzicianul.

"Cand ne-am despartit insa, a inceput nebunia. Am cedat presiunii publice si am scris niste mesaje pe care acum le regret. Mi-a luat ceva timp sa inteleg ca nu ar fi trebui sa reactionez asa. Eu sunt un tip pozitiv de fel", a mai spus Calvin Harris, care a facut mea culpa pentru micile rautati pe care le-a scris la adresa fostei lui iubite.

DJ-ul a recationat negativ in momentul in care Taylor Swift a spus ca hit-ul lui cu Rihanna "This is what you came for" este compus de ea, de fapt: "M-am simtit atacat cand a spus asta si am vrut sa ma apar. Am cedat", a spus Calvin, care la momentul respectiv a specificat ca el a produs melodia si ca Taylor ar trebui sa-si vada de noua relatie decat sa comenteze despre el. 

Tot Harris a scris atunci ca el nu va accepta sa fie calcat in picioare, asa cum s-a intamplat cu Katy Perry, cu care Taylor a avut o altercatie si pe care a atacat-o in trecut.

related posts

Modifică setările cookies