Soc in randul fanilor Gossip Girl: actrita Leighton Meester si-a tuns parul scurt! Iti place cum ii sta?


Parul personajului care a facut-o celebra, Blair Waldorf, a creat un adevarat cult in randul fanelor. Odata cu incheierea ultimului sezon al serialului de succes "Gossip Girl", Leighton Meester a simtit insa nevoie unei schimbari de look.


Leighton, care este blonda naturala dar si-a vopsit parul pentru acest rol, si-a luat adio de la buclele lungi si si-a tuns parul intr-un bob scurt, o coafura mult mai fresh si mai tinereasca.

Sfaturi pentru mamici: Cum sa ai un par stralucitor si matasos cu ajutorul ingredientelor naturale

"Mi-am tuns parul imediat dupa ce am filmat ultimul episod din Gossip Girl. Imi place la nebunie. Am parul lung si ondulat de multi ani si era vremea pentru o schimbare", a declarat vedeta pentru justjared.com.

Parul brunet si natura ambitioasa a lui Blair au fost folosite pentru a contrasta cositele blonde si natura solara a prietenei ei, Serena vand der Woodsen.

7 lucruri fascinante despre obiceiurile familiilor din intreaga lume

Acum ca serialul care i-a ocupat ultimii 6 ani din viata s-a incheiat, Leighton se bucura in sfarsit de libertate: "Partea cea mai buna este ca acum pot face ce vreau cu viata mea. Imi pot vizita familia cat de des vreau si pot fi deschisa la alte proiecte.", a declarat ea pentru Refinery29.Spune si tu: ce parere ai despre schimbarea de look a actritei? Iti place mai mult noua coafura sau cea veche?

  • Soc in randul fanilor Gossip Girl: actrita Leighton Meester si-a tuns parul scurt! Iti place cum ii sta?

related posts

Modifică setările cookies