Spectacolul celor mai sexy picioare. Kendall Jenner si Anja Rubik, la un pas de accident vestimentar. Cum au fost pozate


Cele mai sexy femei din lume si-au dat intalnire la Fragance Foundation Awards, in New York. La eveniment  au participat cele mai de succes modele ale momentului, Kendall Jenner si Anja Rubik fiind atractiile principale ale serii.


Super modelul clanului Kardashian, Kendall Jenner a fost in centrul atentiei la Fragance Foundation Awards. Tanara a defilat intr-o superba rochie rosie Halston Heritage, care i-a pus in valoare talia subtire si picioarele interminabile. Kendall si-a combinat rochia cu o pereche de pantofi Christian Louboutin.

La fel de multe priviri admirative a primit si modelul Anja Rubik, care a purtat o little black dress care a acoperit doar o pica parte din corpul ei. 

Rochia minuscula si asimetrica i-a creat cateva probleme in momentul in care a trebui sa se aseze. Anja s-a straduit din greu sa nu arate paparazzilor mai mult decat este cazul.

Aceeasi problema a avut-o si Kandall Jenner, din cauza slitului mult prea adanc al rochiei. 

Si modelul Taylor Hill a intrat in topul celor mai sexy vedete de la eveniment.  

  • Spectacolul celor mai sexy picioare. Kendall Jenner si Anja Rubik, la un pas de accident vestimentar. Cum au fost pozate

related posts

Modifică setările cookies