Cu palari de cowboy pe cap, Andreea si Stefan au asezat doua bucati imense de carne de vita prajita pe grill, cu diametrul de 60 de centimetri, intre chiflele de aceleasi dimensiuni, realizate la comanda, si au ornat fiecare strat cu salata verde, ceapa, castraveti murati, rosii proaspete, maioneza, ketch-up si mirodenii.
Rezultatul este spectaculos, fiind cel mai mare hamburger realizat pana acum in Europa. Preparatul are 60 de centimetri diamentru, 50 de centimetri inaltime si cantareste peste 15 kilograme.
“Au facut o treaba fantastica. S-au descurcat amandoi de minune fara a fi ajutati prea mult de bucatarul sef. Pe langa faptul ca arata senzational, hamburgerul este si foarte gustos”, declara Nora Seroussi, directoarea restaurantului West Texas Grill, acolo unde a fost facut hamburgerul.
Hamburgerul realizat la Texas West Grill a fost sectionat si consumat apoi de 25 de persoane, nu inainte ca vedetele care l-au preparat sa se fotografieze cu mandrie alaturi de el.