Surpriza in showbiz! Logodna la care nimeni nu se astepta, anuntata in urma cu putin timp pe internet


Una dintre cele mai apreciate si respectate femei din Marea Britanie i-a anuntat pe admiratorii ei in urma cu putin timp ca s-a logodit si ca urmeaza sa se casatoreasca.


In urma cu numai cativa ani, lucra ca model si spera sa isi construiasca o cariera solida in industria mediatica. Din pacate, visele i-au fost curmate de un fost iubit care, cu ajutorul unui complice, a planuit un atac asupra sa si i-a schimbat radical viata. Chipul lui Katie Piper a fost atacat cu acid, iar frumusetea ei distrusa pentru totdeauna.

Britanica s-a transformat insa intr-un adevarat exemplu de curaj si putere sufleteasca. Desi a trecut printr-un moment tragic, a supravietuit atacului si acum le ajuta pe alte femei, victime ale arsurilor chimice, sa isi reia viata. Ea a urcat pe masa unui specialist in chirurgie de reconstructie faciala si si-a recapatat trasaturile, iar mai apoi si-a dedicat viata pentru a fi alaturi de alte victime.

Ea a devenit, in plus, personalitate TV si a publicat carti despre tragedia prin care a trecut, dorindu-si sa faca publice atacurile chimice si sa le atraga oamenilor atentia ca exista victime ale unor astfel de gesturi crude si a unor oameni bolnavi.

Indragita si respectata, Katie i-a anuntat de curand pe admiratorii ei ca a fost ceruta in casatorie si ca urmeaza sa devina mireasa, demonstrand inca o data ca nu trebuie sa iti pierzi increderea in iubire si intr-un final fericit, oricat de grea ar fi povara prin care ai trecut in trecut.

related posts

Modifică setările cookies