Talia ei masoara doar 40 cm, dar tot nu i se pare suficient de mica! Vezi cum arata femeia care a purtat 3 ani, zi si noapte, un corset chinuitor


Cele mai multe dintre noi adoptam metode ceva mai ortodoxe cand ne dorim o talie mai subtire si o silueta mai supla: regim alimentar echilibrat, exercitii fizice specializate si multa vointa. In ceea ce o priveste pe ea insa, "tortura" este solutia.


In varsta de 24 de ani, Michele Kobke adoptat o metoda chinuitoare din dorinta de a capata cea mai subtire talie din lume: a purtat zi si noapte un corset.

Astfel, de la dimensiunea de 64 de cm, talia ei masoara acum numai 40. Iar nemtoaica nu vrea sa se opreasca aici!

Potrivit DailyMail, desi este mai supla decat multe modele, ea vrea sa junga la 38 de cm si sa o egaleze pe cea care detine in acest moment recordul mondial, Cathie Jung, de origine americana. Pentru a intelege mai bine cat este de mica Michele, specialistii le propun doamenlor sa se gandeasca la dimensiunile medii ale unei englezoaice: 80 cm.

Practic, tanara de 24 de ani are talia pe jumatatea unei femei obisnuite, ceea ce o poate pune in pericol.

Ce parere ai despre felul in care arata? Ce crezi ca o determina sa isi chinuie corpul in halul acesta?

  • Talia ei masoara doar 40 cm, dar tot nu i se pare suficient de mica! Vezi cum arata femeia care a purtat 3 ani, zi si noapte, un corset chinuitor

related posts

Modifică setările cookies