Toata lumea a izbucnit in ras cand mirele si mireasa au intrat in biserica! Filmuletul de 83 de milioane de vizualizari pe YouTube pe care nu trebuie sa-l ratezi VIDEO


Daca ne-am obisnuit deja cu primul dans al mirilor transformat intr-un adevarat spectacol, putini sunt cei care indraznesc sa faca acelasi lucru in legatura cu intrarea in biserica.


Jill si Kevin sunt un cuplu de americani mai putin conventionali. Si, spre norocul lor, la fel sunt si prietenii si rudele lor.

Astfel, pentru nunta lor din iulie 2009, cei doi au decis ca intrarea lor in biserica sa fie una mai putin conservatoare ca obisnuitul vals nuptial.

Invitatii lor au suferit un soc, asadar, cand cavalerii si domnisoarele de onoare au intrat pe rand dansand in biserica, pe ritmurile unei melodii care a inundat difuzoarele. Nici Jill sau Kevin nu s-au lasat mai prejos si si-au facut intrarea intr-un mod la fel de original.

In cei 4 ani de cand a fost postat, filmuletul cu veselul eveniment a strans peste 83 de milioane de vizualizari si zeci de mii de comentarii. Coplesiti de interesul pentru dansul lor amuzant, cei doi au creat un site, unde au strans peste 50.000 de dolari pentru o fundatie anti-violenta domestica.

Cat despre Jill si Kevin, cei doi scriu pe site-ul lor: "Amandoi am terminat doctoratul. Kevin are acum propria lui firma de avocatura, iar Jill are un doctorat in psihologie si lucreaza ca profesor si consultant in criminalistica. Avem un fiu frumos de 2 ani, care ne face sa cantam, sa dansam si sa radem in fiecare zi. Si asteptam al doilea fiu in decembrie! Mai avem, de asemenea, un golden retriever pe care o cheama Carmen. Viata e ocupa si frumoasa!"

Daca nu l-ai vazut deja, urmareste mai jos filmuletul care i-a facut celebri pe sotii Heinz, mai jos:

related posts

Modifică setările cookies