Toti credeau ca s-au impacat, insa ea a fost surprinsa cu alt barbat. Ce vedeta da de inteles ca nu mai vrea, totusi, sa auda nimic de fostul sot


In urma cu numai cateva saptamani, publicatia TheFix scria ca topmodelul international Heidi Klum si cantaretul Seal formeaza din nou un cuplu, cu toate ca au divortat in urma cu doi ani din cauza temperamentului vulcanic pe care barbatul nu il putea controla nici macar in preajma copiilor. 


La vremea respectiva, jurnalistii de peste ocean scriau ca impacarea cu Seal a venit dupa ce fostii soti au inceput sa petreaca din nou timp impreuna de dragul copiilor. Sursa care le-a marturisit secretele din intimitatea fostilro soti spunea ca intalnirile constante s-au transformat in cine prelungite si mai apoi in invitatii de a petrece noptile impreuna. 

Se pare insa ca lucrurile nu stau chiar asa si ca topmodelul international are un nou iubit, alaturi de care este momentan intr-un concediu romantic in Paris.

Potrivit E!News, Heidi formeaza un cuplu cu Vito Schnabel, un tanar in varsta de 27 de ani care se ocupa cu restaurare si comercializare cu opere de arte, alaturi de care a fost fotografiata pe strazile din Orasul Iubirii. Vito este si fostul iubit al lui Demi Moore.

Cu zambete largi pe fata si fara vreo intentie de a se ascunde de paparazzi, Heidi si tanarul au fost imortalizati pe cand se plimbau pe strazile romantice din Paris si vizitau muzee si magazine de antichitati.

  • Toti credeau ca s-au impacat, insa ea a fost surprinsa cu alt barbat. Ce vedeta da de inteles ca nu mai vrea, totusi, sa auda nimic de fostul sot

related posts

Modifică setările cookies