Transformarea inspirationala a unei vaduve de 93 de kilograme. Cum arata dupa ce a slabit si ce dieta a tinut pentru a-si relua viata


Michelle Steinke este o femeie din Statele Unite ale Americii care a devenit un adevarat simbol al femeilor puternice: desi viata ei parea perfecta, totul in jur s-a naruit o data cu moartea sotului, moment care a determinat-o sa isi ia propria viata in maini si sa lupte pentru cei doi copii ai sai.


Michelle era o femeie implinita care isi iubea sotul, avea doi copii minunati si lucra intr-o mare corporatie care o ajuta sa traiasca decent. Dincolo de situatia ei aparent perfecta insa, spune ca era extrem de nefericita si ca unul dintre motivele starii ei de spirit proaste era greutatea.

Pe cand avea 93 de kilograme, Michelle a hotarat ca trebuie sa ia atitudine si a inceput o dieta pe care a insotit-o de un program intens de exercitii fizice.

La opt saptamani de la aceasta importanta decizie a vietii ei, sotul ei a murit intr-un tragic accident aviatic. Hotarata sa nu se lasa prada durerii insa, Steinke a decis sa lupte in continuare si s-a refugiat in dieta, care a ajutat-o sa aiba un scop si sa se concentreze asupra lui.

Michelle a deschis chiar un blog unde le ofera sfaturi femeilor care se confrunta cu probleme de greutate, iar cel mai pretios truc de care tine cont cu sfintenie este practicarea unui sport.

Ea sustine ca exercitiile fizice produc endorfina, adica hormonul fericirii si ca ele ii ajuta pe oameni nu doar sa isi mentina oraganismul in forma maxima, ci si psihicul, ceea ce este la fel de important de-a lungul unui astfel de proces.

Ce parere ai despre transformarea lui Michelle? Crezi ca sfatul ei este pretios pentru persoanele care se confrunta cu aceeasi problema?

Foto: Facebook

  • Transformarea inspirationala a unei vaduve de 93 de kilograme. Cum arata dupa ce a slabit si ce dieta a tinut pentru a-si relua viata

related posts

Modifică setările cookies