Chrissy Teigen, vedeta care nu poarta NICIODATA incaltari fara toc: "Nu ma simt bine in pantofi cu talpa joasa"


Este printre putinele vedete care au purtat fara probleme sandalele create de Kanye West despre care criticii de moda au spus ca sunt "instrumente de tortura a picioarelor" :) Chrissy Teigen este, din acest punct de vedere, noua Victoria Beckham! Modelul a dezvaluit ca nu poarta niciodata incaltari fara toc.


"Nu port decat incaltari cu toc. Nu ma simt bine in cele cu talpa plata", spune Chrissy, care marturiseste ca are platfus si ca cel mai bine se simt in incaltari cu toc de 15 cm. Totusi, modelul recunoaste ca incaltarile preferate ii fac adesea probleme si este nevoita sa mearga destul de des la chiropractician.Foto: Chrissy in tocuri pe plaja

"Este chinuitor pentru spate si din cauza asta merg la chiropractician de doua ori pe saptamana. Nici macar nu pot sa port slapi pentru ca nu suport sa am ceva intre degete. Balerinii mi se pare ca arata caraghios in picioarele mele, pentru ca mi se distinge forma degetelor ", spune Chrissy.

Foto: Nu a renuntat la tocuri nici un ultimul trimestru de sarcina

Sotia lui John Legend spune ca face exceptii la regula "niciodata fara toc" doar daca e vorba despre incaltari Yeezy create de Kanye West. De altfel, Chrissy poarta fara probleme si celebrele "instrumente de tortura" de 600 de euro, tot opera lui Kanye.

Foto: Chrissy in sandalele Yeezy

Intr-un interviu plin de sinceritate, Chrissy a mai spus ca este obsedata de epilarea parului de pe corp si ca se spala pe cap in fiecare zi. "Ma epilez cu lama uneori si de doua ori pe zi. E nebunie. Sunt obsedata, nu stiu de ce".

  • Chrissy Teigen, vedeta care nu poarta NICIODATA incaltari fara toc: Nu ma simt bine in pantofi cu talpa joasa

related posts

Modifică setările cookies