Vedete care au devenit celebre accidental. Ce job-uri aveau aceste staruri inainte sa fie descoperite si cum au ajuns la Hollywood


Daca majoritatea vedetelor de azi de la Hollywood povestesc ca isi doreau sa fie faimoase inca de mici, cand repetau discursuri de Oscar sau Grammy in oglinda din baie, exista insa si cazuri de staruri care au ajuns celebre din intamplare.


Jason Statham

Jason nici nu visa sa devina erou de filme de actiune pe vremea cand vindea parfumuri si gablonturi ieftine pe strazile Londrei. Britanicul a fost insa descoperit de un agent de talente la o sala sportiva si asa a primit primul sau "rol", de model pentru brandul de haine French Connection.

Pamela Anderson

In prezent e faimoasa in intreaga lume datorita aparitiilor in revista "Playboy" si serialul "Baywatch". Dar Pamela nu si-a inceput cariera ca model sau ca actrita. Blonda lucra ca instructoare de fitness la o sala din Vancouver, Canada, cand, in timpul unui meci de fotbal la care a participat ca spectatoare, a fost remarcata datorita aspectului ei de catre un reprezentant al unei firme de bere. Pamela a devenit imaginea respectivului brand si asa a atras atentia revistelor si impresarilor.

Evengeline Lilly

Deseori considerata unul dintre principalele motive pentru care serialul "Lost" s-a bucurat de un imens succes, inainte sa ajunga actrita, Evangeline lucra ca stewardesa pentru Air Canada. Viata ei s-a schimbat cand un scout al agentiei Ford Modelling Agency a remarcat-o intamplator, in timpul unui plimbari printr-un orasel canadian.

Marilyn Monroe

Departe de stralucirea Hollywoodului, Norma Jean Baker lucra ca angajata la o fabrica de munitie, cand un fotograf al revistei armatei americane "Yank Magazine" a remarcat-o dintre colege ei si i-a cerut sa pozeze pentru publicatia pe care o reprezenta. Pentru ca i s-a parut ca e fotogenica, i-a recomandat sa se inscrie la o agentie de modelling. Restul e istorie.

  • Vedete care au devenit celebre accidental. Ce job-uri aveau aceste staruri inainte sa fie descoperite si cum au ajuns la Hollywood

related posts

Modifică setările cookies