Christina Aguilera, 7 coafuri in doar 4 minute in noul ei videoclip. Vezi schimbarile de look ale divei pop


Ne-a obisnuit deja cu videoclipuri in care poarta outfit-uri scandaloase si sumare, dar Christina revine cu unul dintre cele mai colorate si puternice vizual videoclipuri pe care le-a facut pana acum.


Echipa de stilisti, make-up artisti si hair stylisti a vedetei a avut probabil impresia ca a murit si a ajuns in Rai atunci cand a aflat ca are mana libera in a-si folosi imaginatia pentru noul videoclip al Divei Pop.

Si, intr-adevar, Christina are mai multe schimbari de garderoba, machiaj si par in cele 4 minute si 40 de secunde ale videoclipului decat orice cantareata am vazut pana acum.

Desi tema melodiei este, evident, sexuala (refrenul este “All I want to do is love your body”), in videoclip starul pop isi petrece mai mult timp ucigandu-si iubitii decat facand dragoste cu ei.

Dincolo de schimbarile vestimentare (si ele foarte colorate) prin care trece vedeta, trebuie sa ne inclinam palaria in fata echipei de hair styilisti, care i-au coafat si vopsit parul in toate formele si culorile posibile.

De la blond platinat, prins in coc, la impletituri rusesti, la roz cu multe bucle, iar la blond cu varfurile in nuante puternice de albastru, roz, verde si mov, la dreduri si o peruca roz ombre, Christina a trecut prin toate transformarile posibile.

Vezi mai jos videoclipul ei si spune-ne ce parere ai despre noile ei look-uri! Care e preferatul tau?

  • Christina Aguilera, 7 coafuri in doar 4 minute in noul ei videoclip. Vezi schimbarile de look ale divei pop

related posts

Modifică setările cookies