Victoria Beckham a luat o mica pauza de la tinutele elegante. Cat de cool arata in skinny jeans si geaca de piele


Victoria Beckham este una dintre cele mai elegante vedete si foarte rar se abate de la stilul sau destul de conservator. Intotdeauna impecabil imbracata, Victoria mai face din cand in cand mici exceptii de stil.


Sotia lui David Beckham a fost surprinsa de paparazzi intr-un outfit super cool, care o prinde de minune. Vedeta a renuntat la rochiile ei simple, dar elegante, in favoarea unei perechi de skinny jeans, iar in loc de trench a ales sa poarte o geaca de piele, in care si-a ascuns fata de obectivele paparazzilor. Vedeta si-a completat look-ul cu o pereche de botine negre cu toc.

Mai taziu Victoria Beckham a revenit la stilul sau clasic, purtand o tinuta care i-a facut pe ziaristii de la Daily Mail sa o compare cu o bibliotecara. Victoria a imbracat o pereche de pantaloni eleganti, cu dunga, o camasa cu guler brodat si o vesta tricotata.

Victoria Beckham a fost numită, saptamana aceasta, ambasador al bunăvoinţei pentru programul dedicat HIV/SIDA al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), poziţie din care aceasta va încerca să contribuie la reducerea numărului de copii care se nasc infectaţi cu acest virus.

Victoria Beckham, în vârstă de 40 de ani, care a declarat că dorinţa de a ajuta a apărut după o vizită "care i-a schimbat viaţa" în mai mai multe clinici specializate în tratarea şi îngrijirea pacienţilor cu HIV/SIDA, se va ocupa pentru ca, în viitor, să nu mai existe riscul naşterii de copii cu HIV şi ca toţi copiii şi femeile afectate de infecţia cu HIV să aibă acces la tratament şi îngrijire de specialitate, potrivit unei declaraţii a Programului pentru HIV/SIDA al ONU (UNAIDS).

"A trebuit să ajung la 40 de ani pentru a-mi da seama că am o responsabilitate ca femeie, ca mamă, că am o voce pe care oamenii o vor asculta", a spus fosta membră a trupei Spice Girls, la o conferinţă de presă. "Nu voi sta aici pretinzând că ştiu totul acum. Nu ştiu, dar învăţ", a mai spus Victoria Beckham, adăugând care intenţionează să facă mai multe vizite pentru a învăţa mai multe despre problema HIV/SIDA şi pentru a găsi metode de a ajuta.

Africa subsahariană (regiunea situată la sud de deşertul Sahara, n.r) este regiunea cel mai greu lovită de HIV, cu 24,7 milioane de persoane seropozitive în 2013. Potrivit UNAIDS, 58% dintre purtătorii virusului din această regiune sunt femei. De asemenea, 85% din numărul de femei gravide infectate cu HIV se află tot în regiunea Africii subsahariene.

Luna trecută, Victoria Beckham a vândut la o licitaţie 600 de piese vestimentare, inclusiv câteva rochii de seară, pentru a strânge bani pentru o campanie de conştientizare a problemelor mamelor infectate cu HIV care trăiesc la sud de deşertul Sahara.

  • Victoria Beckham a luat o mica pauza de la tinutele elegante. Cat de cool arata in skinny jeans si geaca de piele

related posts

Modifică setările cookies