Era una dintre grasutele din muzica romaneasca, dar in trecut a suferit de anorexie: "Nu mancam deloc"! Acum arata perfect EXCLUSIV


A trecut prin multe inainte sa obtina corpul perfect. Mai intai a avut o faza in care refuza sa manance, dupa care si-a facut toate poftele, iar urmarile s-au vazut pe cantar. Acum barbatii intorc capul dupa ea si ii admira formele perfecte.


Este vorba despre cantareata Xonia, care si-a petrecut copilaria si adolescenta in Australia. In adolescenta, artista a practicat baletul, unde fetele cu forme nu erau bine vazute. 

Foto: Xonia, pe vremea cand practica baletul

Xonia a recunoscut ca a suferit de anorexie in acea etapa a vietii sale. "Perioada aceasta a fost una dificila. In Australia am facut balet foarte mult timp si acolo eram imbracate doar in body-uri si mi se parea mereu ca sunt grasa, desi nu era cazul", a spus Xonia pentru perfecte.ro.

Ca multe adolescente care au o parere deformata despre felul in care arata, Xonia a refuxat sa mai manance din dorinta de a fi cat mai slaba.

Foto: Xonia la debutul in showbizul romanesc

"Aveam zile cand ma uitam in oglinda si nu imi placea deloc ce vad. Mi se parea ca nu sunt suficient de slaba si nu prea mancam deloc!", a spus Xonia pentru perfecte.ro.

Foto: Xonia in prezent

  • Era una dintre grasutele din muzica romaneasca, dar in trecut a suferit de anorexie: Nu mancam deloc ! Acum arata perfect EXCLUSIV

related posts

Modifică setările cookies