5 bauturi pe care trebuie sa le comanzi daca vrei sa pari sexy in ochii barbatilor


Cine spune ca aspectul fizic, hainele si atitudinea sunt mai putin importante decat personalitatea sau inteligenta este usor ipocrit. Cu totii ne lasam impresionati de ceea ce vedem si abia apoi ne dorim sa cunoastem mai bine pe cineva. De aceea, daca esti in oras cu fetele si iti doresti sa faci furori in jurul tau, trebuie sa impresionezi prin alegerile pe care le faci. Bauturile nu fac exceptie de la aceasta regula.


Intr-un sondaj realizat de howaboutwe.com, domnii intervievati au sustinut sus si tare ca le considera atragatoare pe femeile care au curajul de a comanda un whiskey sec in momentul in care ajung la bar. Aceasta optiune nu este singura care ii determina pe barbati sa le includa pe doamne si domnisoare in categoria “sexy”.

Iata care sunt celelalte bauturi care le aprind imaginatia:

1. Sazerac

Este unul dintre cele mai vechi cocktail-uri din lume. Obtinut din coniac Sazerac, bitter Peychaud si puțin absint, amestecul ii determina pe barbati sa le considere indraznete si independente pe doamnele care il comanda.

2. Daiquiri

De cele mai multe ori, Daiquiri este obtinut din rom si suc de limeta, cu toate ca exista si variante in care se accepta siropul de grenadina. Daca reusesti sa faci diferenta intre bautura cu limeta – mai tare si aromata - , si cea cu grenadina – dulce si lipsita de personalitate- , castigi puncte in plus din partea reprezentantilor sexului puternic.

3. Mezcal

Fie ca il alegi sec , fie ca preferi un amestec care sa il includa, Mezcal-ul este tipul de optiune care te situeaza in topul preferintelor domnilor. Nu orice opteaza pentru “varul” mai sofisticat si mai popular al tequilei, asa ca indrazneste sa fii diferita.

4. Bere nefiltrata

Esti o persoana deschisa, care face fata oricarei provocari, inclusiv aceleia de a petrece cot la cot cu barbatii. Berile fructate, special create pentru a le face pep lac doamnelor, nu fac decat sa ii dezguste pe barbati, asa ca daca iti doresti sa intri in gratiile unui domn cu picioarele pe pamant trebuie sa comanzi o bere adevarata.

5. Negroni

Negroni este o bautura obtinuta din gin, vermut si Campari. Daca optezi pentru ea, te vei diferentia de domnisoarele care comanda un Cosmo clasic sau vodka si suc de afine. Te vei invalui, in schimb, intr-o aura misterioasa, care ii va determina pe domni sa-si doreasca sa afle cat mai multe lucruri despre tine.

related posts

Modifică setările cookies