5 modele ingenioase de scaune pentru o locuinta iesita din comun


Daca vrei sa-ti scoti locuinta din anonimat, achizitioneaza-ti una din aceste 5 modele de scaune! Te asiguram noi ca vor atrage privirile tuturor celor care iti vor calca pragul!


Scaune detasabile

Concepute de designerul Karim Rashid, aceste scaune funky sunt ultimele noutati livrate de celebra marca belgiana de mobilier Feek. Ele pot crea zeci de combinatii in interiorul casei tale, datorita sezuturilor detasabile, care pot si folosite la fel de bine si separat. Daca adaugam ca sunt disponibile in culori pline de viata,  sigur ti le doresti si tu in casa ta!

Scaune din plastic de exterior


Sunt foarte ingenioase, mai ales datorita designului: sunt colorate, au forme rotunde si sunt din materiale moderne. Sunt perfecte pentru un exterior neconformist!

Fotoliu sexy


Acest model neobisnuit de fotoliu, creat de Polsit si intitulat Innocenza nu este nici de departe inocent! El pune in relief formele femeii, atat din fata cat si din spate si contine detalii de dantela! Foarte feminin, nu-i asa?

Scaune extrem de vizuale


Aceste modele sunt de-a dreptul captivante pentru ochi si creeaza mici iluzii optice. Sunt create de catre firma italiana Avanzini si creeaza o atmosfera magica pentru exteriorul tau.

Cuburi jucause


Daca iti doresti sa inlocuiesti scaunele clasice din casa si modelele de mai sus nu te-au convins, incearca cuburile firmei Porada. Sunt ingenioase si cat se poate de functionale!

  • 5 modele ingenioase de scaune pentru o locuinta iesita din comun

related posts

Modifică setările cookies