6 lucruri pe care nu știai despre dadaca Familiei Regale


Prințul William și Kate Middleton au acum trei copii și da, este un job full time să-i oprești atunci când aleargă prin Palat, se joacă cu bijuterii neprețuite ale Coroanei sau se încuie în turnulețe întunecate. Ca să-i ajute cu copiii, William și Kate se bazează pe Maria Teresa Turrion Borrallo, dădacă full-time, absolventă a uneia dintre cele mai prestigioase școli de dădace din lume. 
Iată ce trebuie să știi despre ea: 


La început, William și Kate n-au vrut să angajeze o bonă. 

 

1. A urmat cursuri de auto-apărare și condus preventiv 

Maria Teresa Turrion Borrallo, care a fost instruită la prestigioasa școală Norland pentru femei, este specialistă în tehnici de apărare, tehnică anti-terorism, precum și în conducere defensivă, pentru că are nevoie să ia copiii regali cu mașina din diverse locuri. 

"Femeile sunt învățate totul, de la conducerea defensivă la problemele de securitate, cum să aibă grijă de un viitor rege sau regină", ​​a declarat Victoria Murphy, purtătorul de cuvânt regal, pentru ABC News. "Așadar, [Turrion Borrallo] știe cu adevărat tot ceea ce ar trebui să știi despre educarea unui copil".

 
2. Colegiul Norland este una dintre singurele școli de acest gen din Anglia


Scoala durează durează patru ani (al patrulea an constă în practica la o familie). Taxa de stidiu este de aproximativ 19.000 de dolari pe an.

 

3. Turrion crește copiii bilingv 

Printul George și Prințesa Charlotte sunt învăță, de regulă, spaniola de la bona lor. 

 

4. Uneori poartă o uniformă specială Dădaca a surprins la nunta lui Pippa Middleton și la botezul prințesei Charlotte, cu outfitul pe care l-a purtat. Aceasta este, de fapt, uniforma acordată absolvenților școlii Norland. În timp ce aceștia frecventează școala, femeile în formare se machiază minimal și trebuie să-și poarte părul strâns sus. Sunt permise o pereche de cercei și pot purta doar pantofi lace-up. Uniforma a fost inițial introdusă pentru a face distincția între dădace și îngrijitori, dar studenții nu sunt obligați să o poarte în afara școlii.

 

5. Ea are gust desăvârșit la îmbrăcămintea pentru copii

Se întâmplă de multe ori să aleagă personal hainele pe care le poartă Prințesa Charlotte sau Prințul George. Este mereu lăudată pentru gustul ei în materie de îmbrăcăminte pentru copii.

 

6. Câștigă peste 100.000 de dolari pe an

Un șef de la școala Norland a spus că persoanele cu experiență care trăiesc și lucrează în Londra pot face aproximativ 75.000 de lire sterline pe an, ceea ce reprezintă peste 100.000 de dolari.

  • 6 lucruri pe care nu știai despre dadaca Familiei Regale

related posts

Modifică setările cookies