7 probleme prin care numai fetele cu posterior mare le inteleg


Doamnele si domnisoarele care nu au posterior generos, si-ar dori unul. Cele care sunt mai dotate de la natura viseaza la forme mai mici. Cine sa mai inteleaga? Iata care sunt nemultumirile celor care au posterior mare.


Stiti cum e atunci cand ai par cret, dar ti-l doresti drept si cand ai suvite drepte, dar le vrei ondulate? Ei bine, prin aceeasi situatie trec si doamnele si domnisoarele cu dimensiuni diferite de posterior.

Cele mai voluptuoase sustin insa ca trec printr-o serie de probleme serioase, pe care le explica mai jos. 

1. Le este greu sa mearga pe culoarele autobuzelor. Cand esti ceva mai rotunjoara in zona soldurilor, e greu sa te misti in spatii de dimensiuni reduse. Ai mereu impresia ca te lovesti de obiectele din jur si mai si risti sa dai de calatori care vor sa puna mana unde nu ar avea voie.

2. La piscina au nevoie de materiale care sa le acopere. La piscina sau plaja trebuie neaparat sa acopere zona de privirile insistente ale celor din jur. Esarfa este indispensabila din bagajul unei femei cu posterior generos care merge la mare.

3. E complicat sa poarte pantaloni scurti. Un posterior generos poate veni la pachet cu celulita. Asadar, nu e tocmai usor sa gaseasca perechea ideala de shorts.

4. Nu pot sa poarte niciodata lenjerie intima "de babuta". Lenjeria intima clasica nu face decat sa ofere o iluzie optica in care soldurile si posteriorul par si mai mari. 

5. E greu sa gaseasca o pereche de pantaloni albi care sa le avantajeze. Albul mareste, iar cand este plasat in zona picioarelor, nu face decat sa adauge cateva kilograme in plus, ceea ce nicio femeie nu-si doreste.

6. Lenjeria modelatoare e un "must". Cand ai un posterior mare si voluminos, nu poti sa porti cu usurinta haine extrem de mulate. De aceea, lenjeria modelatoare nu trebuie sa lipseasca din arsenalul de frumusete.

7. Oamenii privesc insistent, dar nimeni nu face complimente in fata. Pana si lui Dumnezeu ii place ce este frumos, insa cand vine vorba de forme apetisante, oamenii tind sa faca tot felul de comentarii in soapta, sa priveasca insistent, fara sa nu spuna insa nimic direct.

related posts

Modifică setările cookies