Actrița Asia Argento, dată afară din juriul unei emisiuni de talente din Italia în urma unui scandal uriaș. Ce s-a întâmplat


Actrița de origine italiană Asia Argento a fost dată afară din juriul unei celebre emisiuni de talente după ce în presă au apărut informații că în urmă cu mulți ani l-ar fi abuzat pe actorul american Jimmy Bennett, scrie site-ul ansa.com.   


Informațiile, publicate inițial de Variety cu titlu de exclusivitate, nu au fost confirmate până în momentul acestei știri nici de Sky Italia, postul TV unde e difuzată emisiunea și nici de Fremantle Media, compania media care deține formatul TV al respectivei emisiuni.

Argento nu va mai apărea în edițiile live ale emisiunii, dar va putea fi văzută, totuși, în tronsonul de audiții, care a fost înregistrat deja în martie.

Decizia postului Sky Italia vine în contextul în care, în 2017, Asia Argento, care în prealabil îl acuzase pe producătorul Harvey Weinstein că a violat-o pe când avea doar 21 de ani, a făcut o înţelegere de a plăti în afara tribunalului 380.000 de dolari tânărului care o acuza pe ea însăşi de agresiune sexuală. Potrivit New York Times, Jimmy Bennett a declarat că ar fi fost agresat sexual într-o cameră de hotel cu ani în urmă, pe când avea doar 17 ani.

Asia Argento s-a mai aflat în atenția presei și săptămâna trecută, când Benjamin Brafman, avocatul celebrului producător Harvey Weinstein, acuzat de hărțuire sexuală de mai multe femei celebre, a numit-o pe pe Argento „o ipocrită”, adăugând că ,,duplicitatea caracterului ei e extraordinară”.

Reacția lui Brafman a venit tocmai după ce Argento, una dintre primele femei din industria filmului care l-a acuzat public pe producătorul Harvey Weinstein de viol în octombrie 2017, a fost acuzată că ar fi plătit pentru o înţelegere în afara tribunalului tânărul care o acuză de hărțuire. 

„Această nouă situație denotă un nivel de ipocrizie nemaivăzut din partea unei femei care a făcut tot ce-a putut pentru a-l distruge pe Harvey. În timp ce îl acuza pe Harvey de viol, ea plătea un minor pentru a nu ajunge în tribunal. Spre deosebire de relația ei cu un minor, relația dintre ea și domnul Weinstein a fost una normală, o relație dintre doi adulți care știau foarte bine ce fac. Nu a fost nicidecum viol, așa cum a spus doamna Argento. Și ea știe foarte bine asta.”, a mai spus avocatul lui Weinstein. 

Ulterior, un reprezentant legal al Asiei a precizat că plata în afara tribunalului a fost făcută în urma sugestiei fostului soț al Asiei, celebrul chef Anthony Bourdain. 

Anthony Bourdain, care a susținut-o pe Argento pe tot parcursul scandalului, s-a sinucis. 

Celebrul chef și echipa să se aflau în nordul Franței când acesta a decis să își pună capăt zilelor.

Presă tabloidă a speculat atunci că s-ar fi întâmplat ceva între Bourdain și Argento. Mai precis, cu doar trei ore înainte că vestea sinuciderii lui Bourdain să șocheze o lume întreagă, Asia postase o fotografie cu un tricou pe care apărea mesajul: “Fuck Everyone!"

Ea a completat mesajul adăugând și un: "You know who you are!” (n.r.: Știi cine ești!")

Imaginea de pe tricou îl înfățișa pe Sid Vicious, de la Sex Pistols, o trimitere foarte clară la Anthony Bourdain, având în vedere că porecla lui Bourdain în cercurile sale de prieteni era chiar Sid Vicious  (n.r. porecla i-a fost dată lui Bourdain în contextul trecutului sau de dependent de cocaină și heroină).

După ce vestea sinuciderii a ajuns în toată presă, Asia a șters imediat fotografia, însă jurnaliștii au apucat să facă prinț screen-uri. TMZ a scris că Asia și Bourdain s-ar fi certat chiar înainte de sinuciderea acestuia, lăsând să se înțeleagă că acesta ar fi fost motivul real pentru care realizatorul TV ar fi ales să-și ia viață. Același site a mai notat că celebrul chef s-ar fi plâns în ultimele sale luni de programul foarte aglomerat pe care îl avea și care îl adusese într-o stare de epuizare cronică.

Oricare ar fi adevărul, sinuciderea lui Bourdain nu a fost o veste chiar atât de șocantă pentru fanii săi, având în vedere că în biografia să, el a recunoscut că, după divorțul din 2005, a devenit un om “fără niciun scop în viață”. El a mai spus că avea foarte des gânduri de suicid și că a încercat de câteva ori să-și ia viață, însă nu a putut merge până la capăt. Realizatorul TV a mărturisit că, ulterior, a întâlnit o femeie care l-a scos din acea stare și că, pe tot parcursul relației cu acea femeie, nu s-a mai gândit deloc la moarte. 

Anthony Bourdain și actrița de origine italiană Asia Argento aveau o relație din 2017. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor la „Parts Unknown“, actrița ajutându-l cu filmarea și documentearea episodului dedicat Romei.

Soțul Asiei Argento a încetat din viață în Strasbourg, Franța. El a fost descoperit spânzurat în camera să de hotel.

  • Actrița Asia Argento, dată afară din juriul unei emisiuni de talente din Italia în urma unui scandal uriaș. Ce s-a întâmplat

related posts

Modifică setările cookies