Alina Pușcău, fotomodelul din România care are America la picioare: „Vin Diesel voia copii cu mine”


A plecat din România în 1996 pentru a trăi visul american. Când tot ce și-a imaginat a devenit realitate, Alina Pușcău și-a zis că nu trebuie să se oprească aici. 


Fotomodelul de talie internațională a povestit cum s-a sfârșit relația ei cu actorul Vin Diesel. Alina Pușcău trăiește de 20 de ani la Los Angeles, dar s-a întors în România ca să revadă locurile natale. Fotomodelul a fost în direct la Vorbește lumea, de la PRO TV, unde a dat detalii despre viața ei incredibilă de peste Ocean. Datorită carierei sale remarcabile în industria frumuseții, Alina a avut șansa de a intra în niște cercuri foarte înalte și să se bucure de prietenia unor vedete pe care cei mai mulți români le văd la televizor. Alina este prietenă la cataramă cu Paris Hilton, pe care a cunoscut-o la una din petrecerile Academiei Americane de Film, și cu Jessica Alba, pe care o cunoaște de 15 ani datorită pasiunii comune pentru sport.

Însă, Alina Pușcău a avut o relație frumoasă cu starul de cinema Vin Diesel, care voia să o ia de nevastă și să-i facă niște copii frumoși ca ea. Fotomodelul a explicat de ce au fost nevoiți să rupă relația.

„Ne-am întâlnit la Paris la o cină organizată de prietenii noștri. Am devenit foarte buni prieteni. Eu aveam 17 ani atunci. După câțiva ani m-am mutat la Los Angeles și am avut o relațiecu el, care a durat doi ani. Era o relație serioasă, dar eu eram concentrată pe cariera mea. El voia să aibă familie, copii, eu aveam 23 de ani și nu mă gândeam să mă căsătoresc și să fac copii. Mi-a spus de la început că vrea copii”, a mărturisit românca la Vorbește lumea. După separare, Alina a rămas în relații bune cu actorul, pe care îl descrie ca fiind un bărbat foarte liniștit, complet diferit de cel din rolurile pe care le interpretarează. Alina a cunoscut-o și e soția lui, Paloma Jimenez, iar în prezent sunt prietene bune.


S-a despărțit și de ultimul iubit

În 2016, chiar de Ziua Îndrăgostiților, Alina a cunoscut un băiat pe nume David, cu resurse financiare confortabile. Cei doi au avut o relație de aproape doi ani, iar fotomodelul aștepta inelul de logodnă. N-a fost să fie, iar relația lor s-a risipit. În prezent Alina este singură și concentrată din nou pe cariera ei. 

A jucat în filme de Hollywood

Alina Pușcău nu e doar fotomodel, ci și actriță. În 2005 a apărut într-un documentar al revistei Maxim, pentru ca în 2011 să-și joace propriul rol în Beard at Work. Cea mai cunoscută apariție a sa este rolul din Conan Barbarul (2011), alături de Jason Momoa. În 2013 a fost distribuită în Dracula: Prințul Întunecat, unde a jucat rolul Camelia. Ultima apariție cinematografică este horror-ul Lycan (2017), unde joacă rolul unei prostituate românce. 

FOTO: În rolul din Conan Barbarul (stânga). La premiera filmului (dreapta)

A iubit un regizor controversat

Când vine vorba de marea dragoste, Alina Pușcău menționează numele regizorului Brett Ratner. Azi în vârstă de 49 de ani, Ratner a fost cel care a fotografiat-o pentru un pictorial în revista Playboy. Cei doi au avut o relație de cinci ani, iar Alina s-a simțit foarte fericită în brațele sale. Numai că Ratner este un bărbat extrem de controversat, fiind acuzat de mai multe femei de agresiune sexuală și viol. 

FOTO: Cu Brett Ratner, pe vremea când erau împreună

Actrița Sarah Shahi a declarat că în timpul filmărilor pentru pelicula Oră de vârf 3 (2007) Ratner a atins-o cu zona inghinală, de mai multe ori, și a făcut e serie de comentarii cu tentă sexuală. În 2017, o fostă angajată a unei agenții de talente l-a acuzat de viol, în timp ce alte șase femei, printre care și actrița Olivia Munn, l-au acuzat de hărțuire sexuală și comportament indecent.

  • Alina Pușcău, fotomodelul din România care are America la picioare: „Vin Diesel voia copii cu mine”

related posts

Modifică setările cookies