Ana Maria Gheorghe: Top 5 masini preferate


Impatimita a masinilor, Ana Maria Gheorghe nu se poate hotari ce automobil ii place mai mult. Drept pentru care, a realizat un top cinci care contine cate un model din fiecare categorie de masini.
 


Prezentatoarea rubricii Meteo de la Acasa TV declara ca are mai multe criterii in urma carora isi alege o masina. „In primul rand, aleg o masina care din punctul meu de vedere este frumoasa,” spune Ana Maria.

„Ca tot e criza, trebuie sa avem grija de portofel, asa ca al doilea criteriu este pretul si pentru ca sunt la capitolul  criza,  trec la criteriul numarul trei consumul. Pentru ca ma ia ameteala atunci cand ies cu fetele la suc si dau ture interminabile ca sa gasesc un loc de parcare, clasez pe locul al patrulea dimensiunea masinii. Confortului i-am rezervat pozitia a cincea, cu toate este clar un criteriu foarte important. Dar stiti cum se spune ,,cel din urma e de fapt cel dintai. Si pentru ca e pacat sa-mi stric pantofii cu toc la condus, al saselea criteriu ar fi cutia automata,” adauga ea.

1. Cabrio : imi place foarte mult noul Mercedes E Klasse Cupe Cabrio, pentru ca este o masina eleganta, puternica si rasata.

2. Limuzina : la aceasta categorie aleg Volkswagen Pasasat CC, pentru  performanta, eleganta si calitate. Acestea sunt cuvintele care descriu perfect masina de care vorbeam. 

3. Sport :
Audi TT, pentru ca este un automobil  cu un design modern. Nu trebuie uitate nici inovatiile tehnice reunite intr-un autovehicul cu un puternic impact asupra tinerilor.

4. Suv
:Porsche Cayenne II, pentru ca e o masina foarte frumoasa, la care luxul si confortul sunt la cote maxime.

5. De oras:
Fiat 500 by Diesel, pentru ca este o masina fancy, la volanul careia  poti iesi usor din anonimat.

 

related posts

Modifică setările cookies