Avea 118 kilograme si a reusit sa slabeasca peste 70 de kilograme. Cum arata acum Rachel Frederickso, castigatoarea "The Biggest Loser"


Rachel Frederickso a participat la una dintre cele mai cunoscute competitii televizate americane si a castigat in favoarea a zeci de participanti, insa acum este criticata pentru ca a slabit prea mult.


"The Biggest Loser" este un show american in care participantii se lupta cu pierderea greutatii, castigatorul fiind recompensat in bani.

GALERIE FOTO AICI

Rachel a fost castigatoarea sezonului 15, in timpul caruia a pierdut mai bine de 70 de kilograme cu ajutorul exercitiilor fizice si a programului de alimentatie facut de nutritionistii emisiunii.

Citeste si: Testul pentru clasa a II-a pe care il pica 1 din 2 adulti activi. Tu crezi ca il poti rezolva?

Aceasta avea o greutate de 118 kilograme cand a intrat in competitie, ajungand la 48 de kilograme la finalul emisiunii.

Citeste si: 3 trucuri de hidratare a parului si a pielii de la o inotatoare olimpica

Tanara in varsta de 24 de ani a declarat intr-un interviu recent ca luat in serios ingrijorarea admiratorilor si a familiei, motiv pentru care a decis sa mai ia in greutate.

Cu ajutorul nutritionistilor si a psihologului pe care il viziteaza o data pe saptamana, Rachel s-a ingrasat 10 kilograme, ajungand la 58 de kilograme.

  • Avea 118 kilograme si a reusit sa slabeasca peste 70 de kilograme. Cum arata acum Rachel Frederickso, castigatoarea The Biggest Loser

related posts

Modifică setările cookies