Avril Lavigne, despre boala Lyme care a ținut-o departe de scenă vreme de trei ani: „Eram gata să mor”


Cântăreața și compozitoarea canadiană Avril Lavigne (34 de ani) revine în lumea muzicală cu un nou album. În ultimii trei ani a zăcut la pat, luptându-se cu o boală cumplită, maladia Lyme.


Avril Lavigne povestește într-un interviu acordat revistei Billboard că se simte mai bine ca niciodată, deși în ultimii trei ani s-a aflat pe marginea prăpastiei. Cântăreața canadiană a fost diagnosticată cu boala Lyme în vara anului 2015, moment în care s-a retras din viața publică pentru a lupta singură cu maladia.

„Am stat cinci ani departe de lumina reflectoarelor. Trei dintre ei au fost de luptă cu boala Lyme, dar am fost capabilă să scriu cântece stând în pat. Heab above water e un cântec pe care l-am scris într-o noapte în care am simțit că eram gata să mor și m-am cam împăcat cu asta. A fost cea mai nebunescă experiență dintre toate. Cântecul este foarte puternic și cred și sper că va atinge și alți oameni”, spune Avril pentru sursa citată. 

Avril Lavigne. FOTO: Instagram

Pentru că un necaz nu vine niciodată singur, Avril și soțul ei, Chad Kroeger, au divorțat în septembrie 2015. Solista a anunțat separarea într-o postare pe contul ei de Instagram și a rămas să lupte singură cu boala Lyme. Mai mult decât atât, în ciuda afecțiunii sale, Avril a oferit suport și altor persoane aflate în aceeași situație, prin intermediul fundației caritabile pe care a înființat-o în 2010.

A scos primul single după patru ani

Avril Lavigne nu mai scosese nicio piesă din 2014 încoace, însă lupta pe care a dus-o cu boala a inspirat-o și i-a dat putere să scrie din nou. Noul ei single Head above water, piesa de deschidere a noului ei album, a fost compusă pe patul ei de acasă. În acest cântec, Avril explică de ce a dispărut din peisajul muzical și cum a reușit să revină. Iată cum sună piesa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Performing #HeadAboveWater for @iheartradio

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne) on


Are două divorțuri la activ

Avril Lavigne s-a căsătorit prima dată în iulie 2006, cu solistul trupei Sum 41, Deryck Whibley. Avea doar 19 ani. În octombrie 2009, Lavigne a depus actele de divorț, declacând că ea și fostul soț vor rămâne prieteni. După finalizarea divorțului, cântăreața canadiană a început o relație cu starul TV Brody Jenner, însă cei doi s-au depărțit după doar doi ani.

Chad Kroeger i-a devenit soț în iulie 2013, chiar de Ziua Națională a Canadei. Căsnicia lor a durat doar doi ani. 

Ce e boala Lyme

Boala Lyme sau borelioza este o boală infecțioasă provocată de bacteria Borrelia burgdorferi, care e transmisă prin mușcătura căpușelor din genul Ixodes infectate. Boala Lyme mai este supranumită și „boala cu 1000 de fețe” din pricina faptului că afectând întregul organism, simptomele și semnele ei mimează pe cele ale altor boli, iar reacția individuală față de agentul patogen este foarte diferită de la om la om.

  • Avril Lavigne, despre boala Lyme care a ținut-o departe de scenă vreme de trei ani: „Eram gata să mor”

related posts

Modifică setările cookies