Blac Chyna, de nerecunoscut după ce a renunțat la implanturile din silicon și s-a apucat de sport


Blac Chyna a promis că schimbă totul la ea și s-a ținut de cuvânt. Vedeta de 35 de ani a renunțat la viața glamuroasă și s-a îmbarcat într-o călătorie a transformărilor radicale. 


A renunțat la conținutul deocheat de pe platformele pentru adulți, a spus NU filtrelor de pe rețelele sociale, apoi și-a scos silicoanele care îi creau o imagine deformată. Blac Chyna a îmbrățișat un stil de viață umil și sănător, menit să-i tonifice corpul și mintea, iar puțini se pot lăuda că reușesc asta într-o viață de om.

Artista de 35 de ani este de nerecunoscut după ce a schimbat multe aspecte ale vieții ei, punând sănătate fizică și mintală pe primul loc.

Cântăreață, fotomodel și actriță, Blac Chyna și-a surprins admiratorii cu imaginea nouă pe care vrea să o construiască. Ea a postat recent imagini cu noul corp pe care l-a construit după luni întregi de muncă serioasă la sală. Sursa foto: @blaccyna

Mintea, Corpul și Sufletul, toate combinate, există posibilități nesfârșite. Aveți grijă, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți”, a scris Blac Chyna pe Instagram. Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Este o muncă grea, medicii nu-ți pot oferi acest tip de corp. Bravo, fată!”, i-a transmis cineva.

Fotografii: @blacchyna/Getty Images

Vezi și VIDEO: 

  • Blac Chyna, de nerecunoscut după ce a renunțat la implanturile din silicon și s-a apucat de sport

related posts

Modifică setările cookies