Calatorie culinara in Argentina! Vezi unde poti manca bucate tradtionale pregatite de Analia Selis!


Daca ai crezut ca trebuie sa calatoriesti in toata lumea pentru a gusta bucatele traditionale fiecarei tari, acum nu trebuie sa mai mergi decat pana la Violeta’s Vintage Kitchen.


A devenit deja o traditie ca in fiecare saptamana, in bistroul Violetei sa aiba loc cate o calatorie culinara intr-unul dintre colturile tarii sau chiar intr-unele dintre cele mai indepartate destinatii din lume.

Astazi, Analia Selis este invitatul special al Violetei in calaria culinara in Argentina. Din meniu nu lipsesc celebrele empanadas, huminta, locro, asado, alfajores, budin con dulce de leche, panqueques con dulce de leche si ceai Mate.

E adevarat, numele lor nu ne spun prea multe, insa iti putem garanta ca numitorul lor comun este gustul delicios! Arunca o privire in materialul video, ca sa vezi cum s-au pregatit Violeta si Analia, iar daca esti din Bucuresti si te grabesti putin, poate mai ai timp sa ajungi sa si gusti cate putin din fiecare.

P.S.: Din bucatarie, Analia Selis coboara direct pe scena improvizata din restaurantul Violetei, unde va interpreta cateva dintre piesele ei.

Adresa este strada Batistei, nr.23 (colt cu J.L.Calderon), Bucuresti

related posts

Modifică setările cookies