Carmen Brumă a schimbat 15 costume de baie în vacanța din Santorini        


După ce au fost cu copilul în mai multe vacanțe în țară, dar și în Turcia, Carmen Brumă și Mircea Badea s-au bucurat, așa acum era normal, și de o vacanță a părinților! 


Destinația aleasă a fost Santorini, în Grecia, iar Carmen Brumă ne-a dat câteva detalii pentru Perfecte.ro, despre escapadă, dar și despre bagajul său de vacanță!

Carmen, cum a fost în vacanță?

A fost foarte frumos în Santorini, am avut vacanța părinților! Cu copilul am fost în 3 vacanțe până acum, o săptămână la noi la mare, una la munte, apoi în Turcia. După care am plecat noi doi în Santorini, care nu este o destinație în care să mergi cu un copil de 5 ani!

În Santorini a fost relaxant, am mâncat bine, am văzut peisaje spectaculoase, apusuri senzaționale.

Dacă ai mâncat mult, te-ai și îngrășat în vacanță?

Mie în Grecia îmi place foarte mult să mănânc,  mâncarea lor tradițională, combinația de Tzatiki, cu salata lor grecească și cu pită și dulciurile care sunt o demență. Pe lângă baclava, au o plăcintă cu umplutură de griș, portocală și lămâie, Galakto Bureko se numește și este o nebunie. Vorba lui Labiș, “Mănânci și plângi”!

Nu m-am îngrășat, am un sistem în vacanță. Mănânc tot ce este dulce și periculos în vacanță în prima parte a zilei, în plus fac și sport, aproape zilnic!

Am văzut că ai niște poze spectaculoase! Mircea ți le-a făcut?

Da! Mircea mi-a făcut pozele, că doar nu mi-am luat fotograf personal în vacanță! (râde). Am găsit niște plaje spectaculoase, cu nisip negru, nisip roz și nisip alb. Superb!

Sunt curioasă să aflu câte costume de baie ai schimbat în Grecia?

Mi-am luat 15 costume de baie la mine, ca să nu avem niciun dubiu, mai precis, jumătate de valiză era plină cu costume de baie! Îmi plac foarte mult, îmi cumpăr mereu unele noi, mai ales că am lansat vara asta și programul Supersilueta de plajă by Carmen Brumă!

Am avut și niște parteneri, producători români cu care am fost asociată, am avut aproape toată colecția lor de vară, plus că aveam un stoc foarte mare de costume de baie din anii trecuți, în fiecare an îmi cumpăr câte 5-6, iar acasă am modele care îmi plac în continuare. Nu îmi modific măsurile și automat strâng foarte multe în colecție.

  

  • Carmen Brumă a schimbat 15 costume de baie în vacanța din Santorini        

related posts

Modifică setările cookies