Carmen Brumă, emoții pentru prima vacanță cu avionul!


Pentru Carmen Brumă, săptămâna viitoare va fi plină de emoții! Pleacă pentru prima oară cu avionul cu copilul ei și al lui Mircea Badea, într-o vacanță în Turcia. 


Cum s-a pregătit pentru acest moment, câte costume de baie își va pune în bagaj și cum se menține în formă pe perioada verii, ne spune chiar ea, exclusiv pentru Perfecte.ro!

Carmen, ați plănuit vacanța de vară? Unde mergeți cu Vlăduț?
 
În vacanța de vară am reușit să planificăm o ieșire cu copilul în Turcia, prima lui călătorie cu avionul, pentru că până în acest moment nu a vrut să meargă cu avionul.

De fiecare dată ne-a spus foarte categoric că i-e frică și că el nu zboară cu avionul și  atunci l-am lăsat în ritmul lui. Acum, la 5 ani, ne-a informat că e pregătit pentru o călătorie cu avionul. Ne-am bucurat foarte tare, am ales repede un hotel care să fie cu siguranță pe gustul lui, eu chiar am făcut o documentare serioasă și vom pleca în Turcia, peste o săptămână.
 
Mergeți doar voi cu el, tu și Mircea?
 
Da! Mergem doar noi cu el!

Ai curaj?

Curaj am, am mai fost doar eu cu el, sigur că  este mult mai obositor pentru că una e să se ocupe de un copil și alte două persoane pe lângă tine și tatăl lui.
 
Cum te pregătești de plajă? Câte costume de baie îți iei în bagaj?
 
În primul rând am lansat un super program, “Super siluetă de plajă by Carmen Brumă”! E un program de slăbire și remodelare corporală dedicat tuturor celor care  vor să arate spectaculos pe plajă, să îmbrace orice costum de baie își doresc,  își pot cumpăra orice costum de baie își doresc și acest program cuprinde 4 săptămâni de dietă și 5 antrenamente pentru acasă, care te pun rapid în formă, astfel încât să fii mândră de corpul tău pe plajă. 
 
Cât despre costumele de baie, am această slăbiciune pentru ele și recunosc că jumătate din valiză e formată din costume de baie. În principiu calculez ziua și 2 costume de baie pentru plajă pe zi.

Pe lângă costumele de baie ce mai conține bagajul tău de vacanță?

 
Lucruri foarte simple și confortabile, adică pun foarte multe eșarfe gen pareo pe care le poți  înfășura ușor și foarte mulți pantaloni scurți, și fuste vaporoase, îmi plac foarte mult fustele lungi și vaporoase și evident, costumele mele de sport, niște adidași, pantaloni de sport…
 
Faci sport și în vacanță?
 
Da! Întotdeauna! 
 
Ce program de sport îți faci după plajă?
 

De obicei, ori alerg, dacă e un loc frumos și vreau să-l explorez, prefer să alerg și să descopăr locuri noi sau fac exact genul de antrenamente pe care le recomand eu în programul “Super siluetă de plajă by Carmen Brumă”! Sunt exerciții pe care le poți face lejer inclusiv în camera de hotel,  indiferent de cât de mică e!
 
Și meniul tău de vară ce conține? Cum te hidratezi și la ce anume ai renunțat în perioadă de vară?

 
De obicei mănânc alimente de sezon, e cea mai bună variantă. La fiecare masă încerc să am niște legume proaspete, e foarte important, dacă se poate să fie trei legume diferite proaspete, astfel încât să am nutrienți mai mulți. De exemplu, dimineața, dacă mănânc două  ouă fierte, pot să pun lângă o roșie, un castravete și un ardei. La prânz, mănânc o salată mai consistentă, cu o friptură lângă și seara un iaurt, o supă. Nu ai cum să nu te simți bine și cum să dai câteva kilograme jos, dacă ești atentă la ce mănânci!
 
Obișnuiești să faci și piața?
 
Da, da! Eu fac piața! Am roșiile mele preferate, legumele mele favorite…
 

  • Carmen Brumă, emoții pentru prima vacanță cu avionul!

related posts

Modifică setările cookies