"Ce-i asta, nunta sau inmormantare?" Ce au facut doi tineri de au provocat aceasta reactie in randul invitatilor


Agnes si Liam sunt un cuplu britanic nonconformist care au pus la cale o surpriza pentru prietenii care le-au fost aproape in cea mai importanta zi a vietii lor.


Cei mai multi dintre noi suntem obisnuiti sa vedem, la nunta, mireasa imbracata in alb, iar mirele in costum negru. Pentru Agnes si Liam insa, aceasta uniforma nu si-a avut locul in cea mai importanta zi din viata lor de cuplu.

Decisi sa ramana in memoria invitatilor, ei au ales o tema aparte pentru nunta, retro club, si s-au imbracat pe masura: in negru, din cap pana in picioare.

Eleganti, insa complet diferiti de toti cei care respecta tiparele si traditiile, cei doi insuratei au provocat reactii diverse in randul invitatilor si al celor care au auzit mai tarziu de povestea lor. Multi i-au considerat chiar deplasati si le-au reprosat ca asa ar fi trebuit sa se imbrace la o inmormantare, nu la nunta.

Agnes este insaa extrem  de multumita de alegerea facuta si se lauda chiar cu modul de organizare al petrecerii si decizia de a se imbraca asa, potrivit rocknrollbride.com.

"Decizia de a purta negru a venit firesc - mi se potriveste si nu am purtat in viata mea alb. Mi-am dorit o rochie care sa-mi vina bine si pe care sa o pot purta si la alte ocazii speciale, asa ca am ales acest model inspirat de vechea stralucire de la Hollywood. Prietena mea, studenta la Scoala de Arte, a facut designul si cred ca se potriveste de minune formei corpului meu", a dezvaluit Agnes.

Daca decizia ei a fost una inteleapta sau nu, ramane sa ne spui tu. Iti place cum s-a imbracat in ziua nuntii?

  • Ce-i asta, nunta sau inmormantare? Ce au facut doi tineri de au provocat aceasta reactie in randul invitatilor

related posts

Modifică setările cookies