Ce spun urmele de ruj pe care le lasi pe servetel despre tine si personalitatea ta


Potrivit Marie Claire, urmele pe care o femeie le lasa cu rujul pe un servetel tradeaza trasaturi secrete ale personalitatii ei. Iata despre ce e vorba!


Forma buzelor: Triunghi, dreptunghi, diamant


Triunghi: Iti place sa ii ajuti pe altii. Identifici usor calitatile oamenilor si ii ajuti sa isi recunoasca potentialul. 

Dreptunghi: Esti genul de persoana la care cei din jur apeleaza in momentul in care au nevoie de sfat sau ajutor. Prietena de nadejde, esti mereu alaturi de cei la care tii cu adevarat.

Diamant:
Nu doar ca ai succes pe cont propriu ci, la fel ca buzele-triunghi, esti genul de persoana care vede binele in cei din jur si ii ajuta sa razbeasca.


Marimea buzelor: mici, medii, mari

Mici: Esti atenta la detalii. Cand cineva isi doreste ca ceva sa fie facut ca la carte, se bazeaza pe tine. Iti place sa detii controlul si vrei sa ai mereu in fata ochilor lucrurile pe care le detii.

Medii: Resusesti cu succes sa faci fata problemelor din viata personala si profesionala. Poti sa imbini utilul cu placutul si esti apreciata pentru aceasta trasatura a ta.

Mari: Iti place sa iesi in evidenta si, orice ai face, o faci cu stil. Cei din jur te remarca imediat si roiesc in jurul tau datorita carismei de care dai dovada.


Grosimea buzelor

Buza de sus groasa: Esti o buna ascultatoare.

Buza de jos groasa:
Esti generoasa si expresiva.

Buza de sus subtire: Esti foarte pretentioasa.

Buza de jos subtire: Esti foarte atenta cand vine vorba de bani.
 


Liniile buzelor

Daca liniile pornesc dinspre interior spre exterior,
esti genul de persoana care se streseaza usor pentru orice lucru. Daca liniile pornesc dinspre exterior spre interior, esti o persoana spritiuala, care crede in vise si instinct.

related posts

Modifică setările cookies