Ce spune floarea ta preferata despre tine


Gusturile in materie de flori iti tradeaza personalitatea:


TRANDAFIR

Iubitorii de trandafiri iubesc aventura si calatoriile. Ii fascineaza culturile altor popoare si autenticitatea lor. Le place sa fie in pas cu moda si in fiecare an se adapteaza noilor tendinte.  Sunt piesa de rezistenta a fiecarei petreceri :) 

BUJOR

Femeile carora le plac bujorii au garderoba plina de haine care le evidentiaza feminitatea. Sunt genul de persoane care au avut o nunta superba, unde totul a fost decorat cu cel mai bun gust si cel mai rafinat simt estetic. Sunt genul de persoane care se simt bine oriunde. 

MAGNOLIE

Magnolia infloreste o data pe an, in luna mai. Ca si magnoliile, femeile care prefera aceste flori sunt unice, gratioase si cel mai probabil provin din familii puternice. Sunt persoane hotarate, care nu duc lipsa de incredere in sine.

LILIAC

Iti plac lucrurile vechi, vintage, antichitatile. Garderoba ta este foarte romantica. Nu esti genul care sa faca prea multe mofturi. Nu te lasi influentata de vreme, iar pentru tine o zi mohorata poate fi la fel de frumoasa ca una insorita. Stii cum sa te faci remarcata.

GAROAFA

Esti genul de persoana subtila, uneori usor filozofica. Iti place sa inveti limbi noi si, in general, lucruri noi. Iti place sa calatoresti si sa explorezi.

ORHIDEE

Esti genul de persoana care are in garderoba haine cu imprimeu de leopard si dantela neagra sau rosie. Iti plac locurile si mancarurile exotice. Esti o persoana misterioasa.

LALEA

Ca si coloristica lalelelor, si gusturile tale sunt la fel de variate. Iti place sa incerci orice in materie de mancare, stil vestimentar, calatorii etc. Esti o persoana sociabila si vesela.

CRIN

Esti genul de persoana pe care o invidiaza toata lumea pentru aspectul fizic. Pui mare pret pe infatisare, asa ca investesti mult in look-ul tau. Esti o femeie independenta.

  • Ce spune floarea ta preferata despre tine

related posts

Modifică setările cookies