Rotunde, pătrate, ovale? Ce spune forma unghiilor tale despre personalitatea ta


Poti spune o multime de lucruri despre o persoana daca ii analizezi hainele, coafura, stilul de machiaj. Te-ai intrebat insa care este secretul pe care il dezvaluie, inconstient, felul in care isi taie cineva unghiile? Iti spunem noi.


De multe ori se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, insa si unghiile pot transmite o multime de lucruri despre personalitatea si caracterul unei persoane. Trebuie doar sa stim semnficatia si cum sa o interpretam.

Iata ce dezvaluie forma unghiei despre cineva:

Foto: interesting-facts.info

1. Lunga, verticala

Ai un temperament linistit si esti o romantica incurabila. Jumatatea dreapta a creierului tau este probabil mai dezvolatata decat cea stanga, ceea ce inseamna ca te lasi ghidata adesea de emotii, nu de un rationament logic. Esti meticuloasa si creativa, dar de multe ori te simti coplesita de situatiile problematice care se ivesc in jurul tau.

2. Forma dreptunghiulara, cu unghia mai lata

Esti usor colerica si iti place mult teoria, nu practica. Jumatatea stanga a creierului tau este mai dezvoltata, ceea ce inseamna ca setea ta de cunoastere iti ghideaza toate actiunile. Spui intotdeauna verde in fata ceea ce gandesti, dar esti nerebadatoare si iti sare tandara cam usor.

3. Rotunda sau in forma de ou 

Esti linistita, detasata, relaxata si pretuiesti pacea sau intelegerea. Iti place sa faci lucrurile in ritmul tau, dar si sa socializezi cu cei din jur. Daca se isca vreo cearta, tu esti mereu mediatoarea si cea care incearca sa atenueze conflictul. Ai o personalitate placuta, pe care multi o considera dezirabila.

4. Patratoasa

Esti serioasa si incapatanata. Perseverenta si curajul sunt cuvntele care te caracterizeaza cel mai bine, iar asta te transforma intr-un magnet pentru domni. Din pacate, uneori esti cam rigida si inflexibila, ba chiar incapatanata. Din aceasta cauza e greu sa te intelegi bine cu toata lumea.

5 Triunghiulara

Esti extrem de inteligenta, dar si foarte sensibila. Dintr-un grup de persoane, tu esti cea care vine mereu cu ideile noi si bune, pe care le aproba, ba chiar le invidiaza toti. Observi cu usurinta detaliile pe care altii nu le baga de seama. Daca varful triunghiului e indreptat catre interior, inseamna ca esti genul de persoana insistenta. Daca e un triunghi obisnuit, te lasi afectata prea usor de ceea ce se intampla in jurul tau.

6. Migdalata

Ai o imaginatie bogata, esti loiala si mereu sincera. Pentru tine manierele si politetea sunt esentiale in relatiile cu cei din jur si tolerezi cu greu nesimtirea sau aroganta. Daca nu esti de acord cu ceva, te aprinzi si esti dispusa sa mergi pana in panzele albe ca sa demonstrezi ca ai dreptate.

7. In forma de sabie 

Ambitioasa si idealista, nu eziti sa muncesti din greu pentru a-ti transforma visele in realitate. Din pacate, nu lucrezi foarte bine in echipa si esti cam individualista, ceea ce inseamna ca uneori obosesti dandu-ti seama ca nu poti sa faci totul pe cont propriu.

  • Rotunde, pătrate, ovale? Ce spune forma unghiilor tale despre personalitatea ta

related posts

Modifică setările cookies