Cine e femeia care s-a aflat cel mai aproape de trofeul American Ninja Warrior. I se spune Femeia Fantastică


Are 34 de ani și deja mai multe recorduri la activ decât o mulțime de bărbați cu pretenții de eroi. Jessie Graff este singura femeie care a reușit performanța de a termina faza a doua a concursului American Ninja Warrior. Ea a devenit un model pentru femeile din întreaga lume.


Ninja Warrior descoperă în fiecare colț al lumii campioni care prin ceea ce fac în fiecare zi inspiră mulțimi întregi să încerce să-și depășească limitele. În Statele Unite al Americii, cea mai spectaculoasă competiție sportivă de pe glob a adus-o în centrul atenției pe Jessie Graff, o atletă și cascadoare profesionistă din New York. Graff a spart toate tiparele în 2016, devenind prima femeie care trece de faza I a finalelor din Las Vegas a renumitului American Ninja Warrior. A completat stagiul cu 12,4 secunde înainte de expirarea termenului-limită, fiind prima femeie care a reușit, în toată istoria competiției, să escaladeze celebrul Warped Wall (4,4 metri înălțime).

Un an mai târziu avea să-și îmbunătățească performanța, reușind să treacă de faza a doua a competiției, din postura de reprezentantă a țării sale împotriva selecționatei lumii. Și atunci a marcat o premieră, fiind prima femeie care reprezintă echipa SUA în această competiție. Jessie Graff a dovedit astfel că Ninja Warrior nu e o competiție destinată exclusiv bărbaților. 

American Ninja Warrior le testează concurenților limitele în patru probe extrem de solicitante. După o etapă de calificare, care are loc în fiecare oraș din SUA, concurenții selecționați își dispută supremația în finalele naționale. Doar celor mai buni concurenți din această etapă li se oferă șansa de a cuceri Muntele Mirodiyama, care are patru probe cu dificultăți diferite. Ultima, cea de-a patra, presupune o cățărare de 22,8 metri pe o frânghie în mai puțin de 30 de secunde. Premiul cel mare este de un milion de dolari. Jessie Graff mai avea de trecut fazele a treia și a patra pentru a câștiga potul cel mare.  

Totodată, Jeesie Graff rămâne și singura femeie de până acum care termină faza a doua a concursului Sasuke 34 (din care s-a desprins Ninja Warrior). Ea a căzut în faza a treia a competiției încerând să treacă proba de cățărare Cliffhanger. Pentru performanțele sale de până acum a fost poreclită Tumbleweed (Ciulin), însă Graff are o sumedenie de alte abilități, care o apropie mai degrabă de titulatura de Femeia Fantastică.

Jessie deține o centură neagră la Taekwondo și una în Kung-Fu, dar stăpânește bine încă cinci stiluri de arte marțiale. Are rezultate notabile în competițiile de sărituri cu prăjina, dintre care cea mai bună clasare este un loc 2 la Big 12 Outdoor Track & Field Championships din Oklahoma, 2004. Are un istoric în gimnastica de performanță care a propulsat-o în cariera de cascador profesionist.

A executat cascadorii în filme celebre de la Hollywood, printre care se numără Iron Man 2 (Omul de Oțel 2) și Agents of SHIELD. A jucat rol de dublură în Ant-Man and the Wasp (Omul Furnică și Viespea) și în Agents of SHIELD (Adrianne Palicki). A realizat cascadorii în producțiile The Dark Knight (Cavalerul Negru), Wonder Woman (Femeia Fantastică) și Supergirl. De asemenea, a realizat cascadorii în superproducția cinematografică X-Men First Class: Fire.

Însă, performanța sa din cea mai solicitantă competiție sportivă de pe mapamond, Ninja Warrior, încununează practic mai bine de 25 de ani de sport de performanță. Jessie Graff a demonstrat nu doar că poți să-ți depășești limitele, ci și că o poți face mai bine decât oponenți mult mai bine cotați. De fapt, asta este și provocarea Ninja Warrior România, care așteaptă la start cât mai multe femei curajoase care să calce pe urmele învingătoarei de peste Ocean care a făcut istorie în această competiție. Fii și tu mai mult decât o simplă spectatoare și vino să te lupți cu titanii în arena Ninja Warrior România!

Arată României din ce eşti făcută și vino la preselecții în cea mai spectaculoasă competiție sportivă într-un show TV! Intră în lupta pentru premiul în valoare de 100.000 euro și titlul de campioană a României! ÎNSCRIERI AICI!

Mai multe detalii despre show poți afla sunând direct la 0743.890.823 sau pe ninjawarrior.protv.ro

Ninja Warrior România – Sfidează limitele! În curând la PRO TV. 

  • Cine e femeia care s-a aflat cel mai aproape de trofeul American Ninja Warrior. I se spune Femeia Fantastică

related posts

Modifică setările cookies