Cocktail-ul PERFECT pentru Valentine's Day: Mojito!


Week-end-ul dinaintea Valentine’s Day devine un adevarat warm-up dedicat sarbatorii super-sweet, iar Vj Oana nu se dezice de la statutul de party-maniaca si incinge si mai mult spiritele! A pregatit alaturi de Make o noua reteta de cocktail cu care sa luati mintile partenerilor vostri si de ce nu si gastii de prieteni care va vor calca pragul in acest finish de saptamana.


De la Fidel Castro incoace (fara sa facem vreo aluzie politica), toata lumea care a gustat minunatul MOJITO a cazut de-acord ca este blend-ul perfect, racoros, fresh, cool. Ba mai mult, clasamentele specializate situeaza cocktail-ul Mojito pe locul trei in lume ca popularitate intre bauturi de gen. S-a nascut in Cuba, a facut inconjurul lumii, a fost chiar bautura preferata a marelui Hemingway si cu siguranta este mixul ce nu trebuie ratat de Valentine’s Day in cazul in care vrei sa-ti uimesti iubitul cu noile tale aptitudini intr-ale surprizelor dulci.

Dar cum se prepara un Mojito si ce il face atat de special in aceasta lume colorata si aromata lume a cocktailurilor? Ingredientele constau in: 50 ml rom Havana, 20 ml sirop zahar bruun, 20 ml suc de lime sau altfel spus lamai verzi, apa minerala sau sifon, gheata si traditionalele frunze de menta.

Modul de preparare e foarte simplu: se zdrobesc in pahar cateva frunze de menta, se toarna sucul de lime si se amesteca, dupa care, treptat se adauga siropul, romul, gheata pisata si se amesteca intreaga combinatie din nou. Se completeaza cu sifon sau apa minerala si se serveste cu frunze de menta.

Enjoy!

related posts

Modifică setările cookies