Cu ce le-a supărat? Topul actriţelor de la Bollywood care nu vor să lucreze cu Salman Khan


Pe Salman Khan (54 de ani) îl cunoaştem ca iubit al româncei Iulia Vântur, dar şi ca unul dintre marii actori ai cinematografiei indiene. Apreciat şi respectat la Bollywood, Salman Khan e însă un personaj controversat, care s-a îndepărtat definitiv de unele colege de breaslă.


Topul actriţelor care îl evită pe Salman Khan e dominat de Aishwarya Rai Bachchan, una dintre cele mai frumoase prezenţe de la Bollywood, fostă Miss World în 1994. Cei doi au fost la un moment dat iubiţi şi s-au despărţit cu scântei, astfel că e lesne de înţeles de ce nu se vor afla niciodată pe acelaşi platou de filmare.

Condamnat în primă instanţă la 5 ani de închisoare pentru braconaj (în timpul unor filmări a omorât două antilope), Salman Khan şi-a atras antipatia multor iubitori de animale. Printre aceştia din urmă se numără şi Sonali Bendre, o acriţă care a lucrat la un singur film cu Salman Khan şi regretă enorm acest lucru, declarând că nu va mai accepta pe viitor un rol similar.

Aşa cum se întâmplă cu orice actor, nu toate filmele cu Salman Khan pe afiş au avut priză la public. În unul dintre aceste chixuri, indianul a avut-o ca parteneră pe Ameesha Patel, a cărei carieră a luat-o în jos ulterior. Ca răzbunare sau nu, actriţa a decis să nu mai accepte nici o provocare de la Salman Khan.

Fiind un actor de prim rang, Salman Khan a fost mai mereu personajul principal în filmele sale, umbrind astfel prestaţiile celorlalţi colegi sau colege. Ei bine, una dintre actriţele indiene din noul val, Deepika Padukone, şi-a dat seama de acest dezavantaj şi evită să lucreze cu Salman. Conform surselor de la Bollywood, Deepika a refuzat din acest motiv nu mai puţin de 6 roluri importante.

În fine, comportamentul de lider al lui Salman Khan pe platourile de filmare nu e pe placul tuturor actriţelor aflate în preajma sa. Astfel, după ce a fost distribuită într-un film cu iubitul Iuliei Vântur, Juhi Chawla s-a declarat deranjată de aroganţa lui Salman Khan, lăsând de înţeles că nu va mai colabora cu el.

Foto Getty Images

Iulia Vântur, despre rolul în serialul "Jack Stall Dead"

  • Cu ce le-a supărat? Topul actriţelor de la Bollywood care nu vor să lucreze cu Salman Khan

related posts

Modifică setările cookies