Cum au transformat-o operatiile estetice pe Jocelyn Wildenstein dintr-o femeie frumoasa in cea mai infricosatoare celebritate  


Jocelyn Wildenstein a ajuns celebra din cauza multiplelor operatii estetice, care au desfigurat-o. In cautarea tineretii vesnice, Jocelyn a ajuns sa cheltuiasca 4 milioane de dolari pe operatii estetice, pentru ca in final sa arate ca...un monstru.
 


Presa a denumit-o Cat Woman (Femeia-Pisica) sau Mireasa lui Wildenstein, trimitere deloc subtila la Mireasa lui Frankenstein. A fost desemnata de tabloidul Daily Mail cea mai infricosatoare celebritate din lume.

Jocelyn Wildenstein, pe numele ei adevarat Jocelynnys Dayannys da Silva-Bezerra, s-a nascut in 1940, in Elvetia. In 1978 s-a casatorit cu cel pentru care, a spus ea,  si-a facut toate aceste operatii estetice, Alec Wildenstein, un foarte bogat om de afaceri. Impreuna au avut doi copii.

Dupa mai multi ani de casatorie, a descoperit ca sotul ei are o relatie cu o femeie mult mai tanara, un fotomodel de origine rusa.

Pentru a-i capta din nou atentia sotului sau, Jocelyn, ajunsa in pragul varstei de 50 de ani, a incercat sa isi recapete look-ul din tinerete cu ajutorul operatiilor estetice. Era obsedata de faptul ca imbatraneste, asa ca a devenit dependenta de operatii estetice.

Prima oara cand Alec si-a vazut sotia dupa interventiile estetice, se pare ca a tipat de frica. Jocelyn le-a cerut medicilor un look de felina, care a facut-o sa arate inuman. Evident, Jocelyn a fost dezamagita de reactia sotului ei, asa ca a revenit pe masa de operatii.

In momentul in care Jocelyn i-a reprosat sotului ei faptul ca o insala, Alec i-a pus pistolul la tampla, motiv pentru care a ajuns o scurta perioada la inchisoare.

Cei doi au inceput procedurile de divort, insa nu au ajuns la niciun consens. Jocelyn l-a dat pe Alec in judecata pentru 200 de milioane de dolari si alte zeci de milioane, reprezentand opere de arta si proprietati. Intr-un final, sotia inselata a primit cateva zeci de milioane de dolari.

Ajunsa la 64 de ani, Jocelyn nu pare prea stresata de forma monstruoasa a chipului sau. Cel putin nu lasa sa se vada lucrul asta. Recent, paparazzi au suprins-o la o plimbare alaturi de noul ei iubit.

In ultimii ani, Jocelyn arata mai mult ca un animal decat ca o femeie. Si-a operat tot ce se putea, iar rezultatul este devastator.
 

  • Cum au transformat-o operatiile estetice pe Jocelyn Wildenstein dintr-o femeie frumoasa in cea mai infricosatoare celebritate  

related posts

Modifică setările cookies