Cum poți atrage norocul și fericirea cu ajutorul frunzelor de dafin. Cele mai cunoscute superstiții legate de această plantă


Frunzele de dafin sunt extrem de cunoscute pentru toată lumea, deoarece reprezintă una dintre cele mai utilizate plante aromatice, în sectorul gastronomic. Cu toate acestea, dafinul are mai multe întrebuințări, dar pe care nu toată lumea le cunoaște. 


Frunzele de dafin nu doar că oferă un gust mai bun mâncării, dar ajută și la atragerea norocului și a fericirii. Persoanele care își doresc să se bucure de aceste beneficii, trebuie să pună în practică anumite lucruri.

Frunzele de dafin au fost folosite, de asemenea, și ca plante medicinale, fiind utilizate în ședințele de aromaterapie, datorită unei componente organice, pinenul, care eliberează ulteiurile esențiale ce reduc stresul și care reduc anxietatea.

Dacă frunzele de dafin sunt arse în casă, acestea înlătură energiile negative care, ulterior, putea să stârnească discuții aprinse între membrii familiei. Mai mult decât atât, frunzele plantei pot fi așezate sub pernă sau sub pat, pentru a atrage norocul și pentru a aduce armonie în întreaga locuință.

O stare de relaxare profundă se poate dobândi prin arderea frunzelor de dafin împreună cu o bucată de cărbune. Pe lângă faptul că aduc relaxare, frunzele de dafin îndeplinesc și dorințele. Acest lucru se întâmplă, dacă scrii fiecare dorință pe câte o frunză de dafin și, după aceea, îi dai foc în întregime. 

Pentru cine vrea mai mulți bani, există o soluție și în acest sens. Tot ce trebuie făcut este să se pună o frunză de dafin în portofel, când luna este în creștere, deoarece, în antichitate, dafinul era considerat ca fiind un talisman pentru bani. Totodată, frunzele de dafin sunt la fel de benefice și în ceea ce privește păstrarea banilor făcuți. 

 

SURSA FOTO: Profimedia Images

  • Cum poți atrage norocul și fericirea cu ajutorul frunzelor de dafin. Cele mai cunoscute superstiții legate de această plantă

related posts

Modifică setările cookies