Transforma aceste zile in weekend-ul perfect! 


Weekend-ul e perfect doar daca ai informatiile corecte despre cele mai HOT evenimente! Nu stam acasa nici in acest sfarsit de saptamana, iar Vj Oana stie exact unde, ce si cum se intampla lucrurile cu adevarat importante pentru fashionistele din Bucuresti, cu chef de distractie!


CLUBBING

Sambata

In Kristal Glam Club mixeaza DJ Sneak, Petre Inspirescu si Cristi ConsStudio Martin da si anul acesta tonul la distractie si liber la dragoste pentru muzica electronica la poate cel mai tare party al week-end-ului: Love Sensation. DJs Remember cu Pagal, Optick, Kool si Ilau la pupitru.

La Base Cafe are loc Basics 014 cu Montgomery Clunk si Tone. Clubul Taranului se deschide si el si va incalzeste searaa alaturi de Silent Strike. La Guest House ii gasim pe HiJack, Giuser si VRT, iar la Spatiu pe Camil si Dragos Rusu. In clubul Fabrica are loc partea a doua a aniversarii Darkeast, cu Dodo, Unlocka, Mishy, Replicator, Donny, Freqax si Core Corp, iar la Atelierul de productie se intampla In Dub We Trust.

After hours-ul se tine si saptamana asta tot la Space cu nume grele ca Rosario Internullo si Negru, insa si oferta clubului Shade, cu Frantz la platane suna la fel de tentant.

Duminica

Daca nu te-ai plictisit de atata dans, fa-ti drum in Club Control unde vor fi prezenti Igu si Dan Basu.

FILME

In sfarsit ajunge si in Romania mult comentata si apreciata pelicula THE BLACK SWAN, cu super divele Natalie Portman, Mila Kunis, Winona Ryder in distributie. Drama se impleteste cu misterul in cea mai fina postura in care se poate regasi un thriller. Nina Sayers este dansatoare la o companie de balet din New York. Talentul debordant, ambitia si devotamentul fata de arta o indreptatesc sa aspire la statutul de prima-balerina in spectacolul "Lacul Lebedelor" ce urmeaza sa deschida noua stagiune.

Odata ce tanara primeste rolul mult dorit, ajunge in pragul depresiei, coplesita de numarul mare de responsabilitati ce-i revin. Situatia se complica atunci cand in ecuatie intra Lily, o balerina dezinhibata, gratioasa si frumoasa, care pare alegerea perfecta pentru a interpreta rolul Lebedei Negre si care, binenteles, este concurenta Ninei. Desi este perfecta in rolul inocentei si fragilei Lebede Albe, Nina Sayers trebuie sa isi exploreze latura intunecata si sa isi scoata la suprafata sexualitatea reprimata pentru a se mula pe rolul Lebedei Negre, Lily fiind singura care o poate ajuta.Cum? Cu siguranta, vizionarea premierei la cinema va va lamuri!

GOING OUT : LA PATINOAR

Week-end-ul va fi rece, poate pe alocuri va ninge, asa ca nu e cazul sa schimbati garderoba si sa renuntati la pulovere! Fiti cool, imbracati-va bine dar foarte fashionable si luati-va prietenele sau iubitul de mana! Patinoarele va vor sta inca la dispozitie si va indeparta orice urma de plictiseala din program asa ca...Profitati de iarna la maxim!

related posts

Modifică setările cookies