Cum se menține în formă actrița Angela Bassett la 60 de ani. A jucat în cel mai nou film Misiune Imposibilă


Angella Bassett pare că a găsit cumva secretul tinereții veșnice. Nominalizată la Oscar pentru interpretarea Tinei Turner în What’s love got to do with it, actrița l-a surprins pe Tom Cruise cu vitalitatea ei în Misiune Imposibilă: Declinul. Care e secretul frumuseții și formei sale?


Angela emană inteligență, credibilitate. Cu acest personaj, pe marile ecrane, e o forță”, spunea Tom Cruise de partenera sa de platou înainte de lansarea în cinema a filmului Misiune Imposibilă: Declinul. Angela Bassett joacă în pelicula din celebra serie rolul directorului CIA Erica Sloane, iar Tom Cruise nu putea fi mai exact în descrierea partenerei sale. Forma ei de invidiat se datorează regimului alimentar exclusiv organic pe care l-a adoptat și antrenamentelor la sală, pe care le face de cinci ori pe săptămână.

Are un antrenor personal și, când e în Los Angeles, apelează la el de cinci ori e săptămână. Atunci când călătorește, Angela nu abandonează antrenamentele, însă programul e altul. „Încerc să merg la sala de forță a hotelului să fac 30 de minute de antrenament cardio și să ridic niște greutăți. Dar nu mă trezesc la 4 dimineața ca să încep antrenamentul”, a spus Angela Bassett într-un interviu pentru publicația Porter.

Însă, actrița spune că este mult mai riguroasă când vine vorba de ceea ce mănâncă, mărturisind că regimul ei alimentar e format din preparate bio. „Dieta contează în proporție de 85% pentru mine”, mărturisește Angela, care le-a arătat celor 1,6 milioane de urmăritori de pe Instagram o mostră din reușita programului ei. Actrița s-a fotografiat în costum de baie în ziua în care a împlinit 60 de ani și le-a urat La mulți ani tuturor celor care sunt în zodia Leului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday to all my Leo brothers and sisters. Let’s eat cake!

A post shared by Angela Bassett (@im.angelabassett) on

A jucat în Black Panther, urmează Bumblebee

Angela Bassett a fost recompensată cu o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriță în rol principal în filmul în care a interpretat-o pe Tina Turner. Rolul din 1993 i-a adus apreciere și vizibilitate mondială, însă a determinat și accidentarea ei la filmări. Bassett a căzut pe spate în timpul unei scene de abuz conjugal. În cădere a încercat să atenueze impactul cu solul ajutându-se de brațe, însă a suferit o fractură la nivelul mâinii drepte. 

În 2018 a ajuns pe marile ecrane cu rolul Ramonda din Black Panther. „Să ai un super erou masculin de culoare, dar și personaje feminine complicate, de culoare, a fost ceva special. De obicei, noi suntem în filme mamele cuiva, iubitele cuiva. Cultural, social rezonează la niveluri diferite și sunt foarte mândră că fac parte din asta”, spune Angela Bassett.

La sfârșitul acestui an urmează lansarea producției Bumblebee, unde contribuie cu o voce suport. Anul viitor e anunțată în comedia americană Otherhood, în rolul Carol Walker.

Angela Bassett e căsătorită cu actorul american Courtney B. Vance din anul 1997. Împreună au doi copii.

  • Cum se menține în formă actrița Angela Bassett la 60 de ani. A jucat în cel mai nou film Misiune Imposibilă

related posts

Modifică setările cookies