Cum se menține în formă Anca Serea, mamă a cinci copii. “Tentațiile sunt foarte mari”


Anca Serea este o mămică eroină! Are cinci copii și face față cu brio atât joburilor și proiectelor, cât și familiei sale numeroase. Cum se menține în formă și ce face de arată atât de bine, ne spune într-un interviu dedicat cititoarelor Perfecte.ro. 


Autor: Dana Popa

Dacă ar avea puteri magice, Anca Serea ar lungi zilele la 36 de ore. Atât i-ar trebui ca să facă tot ce-și propune. Mama a cinci copii, prezentatoarea TV se luptă să facă față provocărilor de zi cu zi. Și chiar îi iese. Dar care e secretul formei ei de invidiat? 

“Sincer, pentru a mă menține în formă nu fac nimic deosebit! Din păcate nu îmi permite timpul. Am niște reguli de bun simț, pe care, cred eu, toți oamenii ar trebui să le respecte, mai ales după o anumită vârstă. Nu mănânc noaptea foarte târziu, și mănânc lucruri relativ sănătoase, nu cumpăr prostioare, tocmai pentru că tentațiile sunt foarte mari! Merg de două ori pe săptămână la masaj și la pilates”, a mărturisit Anca Serea, care are niște ritualuri de frumusețe pe care e recomandă tuturor femeilor.

Nu merge niciodată la culcare fără să se demachieze, folosește apă termală și cream de noapte. „Sănătatea și frumusețea vin din interior, dacă ești odihnit și hidratat!”, spune Anca Serea, pentru Perfecte.ro. 

Vedeta nu este adepta curelor de slăbire și este foarte atentă la alimentație, de aceea se menține la greutatea de 53 de kilograme pe care nu vrea deloc să o depășească. 

“Nu prea sunt cu dietele și cura de slăbire. De regulă, mănânc sub media unui un om normal, cred, dar doar pentru că așa m-am obișnuit. Sunt norocoasă că nu sunt pofticioasă! Mănânc două mese, chiar trei mese pe zi, și multe gustări. Am 53 de kilograme și mă mențin pentru că sunt foarte atentă la alimentație. În plus, în timpul liber, atunci când îl am, îmi place să stau cât mai mult în pat, să lenevesc. Prefer să dorm și să mă odihnesc”, a mai completat vedeta. 

Well, tot nu înțelegem cu reușești să te menții atât de suplă. Nouă nu ne-a ieșit rețeta asta 

  

  • Cum se menține în formă Anca Serea, mamă a cinci copii. “Tentațiile sunt foarte mari”

related posts

Modifică setările cookies