Daciana Sarbu: Nu sunt genul de femeie care sa isi sacrifice familia pentru cariera! EXCLUSIV


Femeie de succes, cu o cariera in politica, Daciana Sarbu spune ca nu este genul care sa isi sacrifice familia pentru job. De doi ani cand este mamica, incearca sa puna mereu fetita pe primul plan.


"Incerc ca balanta dintre cariera si copil sa se incline mereu catre fetita mea Irina. Asta nu insemna ca nu imi fac treaba cum trebuie, insa timpul pe care mi-l acordam mie a avut de suferit. Dar am stiut lucrul acesta si l-am acceptat. O femeie este sufletul familiei si cred ca asta este cea mai importanta calitate a ei", a spus Daciana pentru Perfecte.ro.

Perfecte.ro a intalnit-o pe Daciana Sarbu la o prezentare de moda a designerului Carmen Herscovici. Daciana a recunoscut insa ca nu este o impatimita a modei.

"Incerc sa fiu foarte sobra si nu este neaparat de laudat. In diverse situatii in care am avut nevoie m-a mai ajutat si designerul Carmen Herscovici, mai imi cumpar haine si de la Bruxelles, dar nu sunt foarte consecventa la aspectul asta. Pentru momentele importante din viata mea am apelat la Razvan Ciobanu.Nu sunt o victima a modei, dimpotriva! Pentru mine, moda e o victima!", a spus Daciana Sarbu.

related posts

Modifică setările cookies