Dana Sota a lansat Calendarul de Beauty Advent pentru decembrie 2020


Dana Sota, expert în beauty cu peste 20 de ani de experiență în industria frumuseții din România, supranumită de cei din domeniu un „beauty guru”, a lansat Calendarul de Beauty Advent prin care propune transformarea lunii decembrie într-o lună a femeilor, în care fiecare zi până la finalul anului să conțină cel puțin o acțiune care să le fie dedicată.


Structurat pe săptămâni, calendarul de beauty propus de Dana Sota conține reperele pe care ar trebui să le aibă fiecare femeie pentru a se simți bine în pielea ei. Fie că este vorba despre sfaturi alimentare sau despre ritualuri de îngrijire a pielii sau despre accesarea tratamentelor cosmetice sau de relaxare, Dana Sota le amintește doamnelor că trebuie să-și ia timp pentru îngrijire.

„Programările la manichiură și pedichiură, un refresh de culoare și tunsoare la salon, un masaj de relaxare, o ședință de prp sau de botox nu trebuie să fie considerate un lux, ci o normalitate în orice timpuri pentru menținerea sănătății fizice și mentale”, explică Dana Sota, care s-a impus pe piața de beauty din România ca editorialist, consultant în frumusețe, prezentator tv, antreprenor, blogger, speaker motivațional și scriitor al bestseller-ului „Frumusețea se învață”, considerat o adevărată enciclopedie a îngrijirii.

„O stare de bine începe încă de dimineață, când propun tuturor femeilor să-și “rupă” pentru ele maximum 15 minute din fuga matinală dedicată treburilor celor din jur. Ritualul meu de început de zi este cel mai simplu de făcut, iar eu, de aproape 10 ani, îl respect cu sfințenie: imediat ce deschid ochii, îmi exprim recunoștință pentru faptul că îmi este dată o nouă zi de viață, continui cu câteva mișcări de stretching, cu un dus călduț în urma căruia aplic tratamente de hidratare și îngrijire a pielii, apoi în timp ce îmi beau paharul cu apă călduță, îmi pun în ordine obiectivele zilei în fața cărora zâmbesc cu entuziasm și nerăbdare. Încerc să nu mă las surprinsă de evenimentele de peste zi și să-mi ajut mintea să îmbrățișeze cu curiozitate orice experiență apare printr-o stare de bine dată de încrederea în propriile forțe. Încerc să mă îmbrac așa cum îmi este cel mai drag de mine țînând cont de alergătură care mă așteaptă peste zi, pentru că o stare de bine este dată și de felul în care mă simt în propria mea piele. Nicio nevoie nu trebuie ignorată pentru că în timp ea se va transforma în tristețe sau în apăsare”, își dezvăluie Dana Sota parte dintre secretele tinereții și energiei sale molipsitoare.

„Femeile se dăruiesc în fiecare moment familiei, pun de cele mai multe ori, înaintea dorințelor personale, grijile celor din jur și se dedică rezolvării acestora. Însă, atât ele, cât și cei din jurul lor uită că de energia, frumusețea, tinerețea și sănătatea lor depinde starea de bine a familiei și a întregului lor univers. Îmi doresc ca acum, la final de an, măcar pentru câteva momente din zi, ea, femeia, să fie în prim plan, mai precis să se pună pe ea pe primul plan”, motivează Dana Sota calendarul de beauty pe care l-a elaborat cu dedicație pentru femeile din România.

Vezi și: Cum să îți petreci sărbătorile pe TikTok

  • Dana Sota a lansat Calendarul de Beauty Advent pentru decembrie 2020

related posts

Modifică setările cookies