Daniela Gyorfi, vacanță la Paris. Și-a dus fetița la Disneyland


Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, Notre Dame, Place de la Concorde, Basilica Sacre Coeur, Champs-Elysees și multe alte atracții turistice din Paris au fost bifate în 5 zile de vacanță de către Daniela Gyorfi. 


“N-am mai mers cu metroul de 20 ani!”
 

 

Artista a plecat la începutul lunii octombrie în Franța, cu destinația Paris și Disneyland, aceasta fiind de altfel și prima ieșire cu Maria, fetița ei și a lui George Tal, din țară. Prima vacanță cu familia după 10 ani, dar și multe plimbări cu metroul, mijloc de transport cu care nu a mai fost de aproape 20 de ani!


 
“Am fost la Paris cu George și Maria, dar și cu colegul meu, Asu, și familia lui. Am mers foarte mult pe jos, ne-am plimbat, am fost impresionată de cât de bine se circulă acolo,  Mi-a plăcut foarte mult Luvru, de 10 ani nu am mai avut o vacanță la modul de a fi turist. A fost prima dată când am plecat cu Maria în străinătate și i-am făcut pașaport, pentru ea am plecat.

A fost ziua băiețelului lui Asu, David, iar Maria fiind prietenă cu David s-a simțit foarte bine. Recunosc, am avut emoții cu avionul pentru că nu știam cum va reacționa ea, dar totul a fost ok! Ne-am plimbat mult cu metroul, ceea ce nu am mai făcut la noi de aproape 20 de ani.

Bineînțeles că am bifat și o vizită la Disneyland Paris, căci acesta a fost scopul călătoriei noastre în Franța. O zi întreagă am petrecut-o acolo, iar Maria a fost încântată!”, a povestit exclusiv pentru Perfecte.ro, Daniela Gyorfi.

  • Daniela Gyorfi, vacanță la Paris. Și-a dus fetița la Disneyland

related posts

Modifică setările cookies