Dansul si posteriorul brazilian de milioane de vizualizari. Ce miscari senzuale reuseste sa faca perechea din imagini


Se spune adesea ca dansul este expresia pe verticala a ceea ce ar trebui sa se intample pe orizontala. Ei bine, perechea din imagini ofera un nou sens acestei zicale.


Te-ai obisnuit probabil deja sa vezi perechi extraordinare dansand pe stiluri clasice si cunoscute precum tango, rumba vals, samba sau chiar street dance. Cuplul din imagine insa promoveaza un nou set de miscari numit kizomba, care devine din ce in ce mai popular in intreaga lume.

Prezentat drept un mix originar cu stiluri din Angola, semba si kilapanda, kizemba se imbina cu zouk si merengue si creeaza miscari line, fluide, senzuale care se potrivesc cel mai bine pe ritmuri lente si romantice.

Instructori de dans si adevarati iubitori ai genului cei doi protagonisti ai filmuletului de mai jos au tinut o lectie deschisa pentru elevii lor si le-au aratat cum ar trebui sa arate o coregrafie perfecta.

Cuplul a ales melodia "Nao me toca" a lui Anselmo Ralph, iar minunatia a strans peste 7 milioane de like-uri intr-un an si jumatate:

related posts

Modifică setările cookies