Decoreaza-ti casa cu perne colorate!


Daca ai ales sa-ti decorezi casa intr-un mod simplu si fara prea multe culori, acum poti sa ii dai un look nou folosind pernele colorate.


Ca sa-ti redecorezi casa, nu trebuie neaparat sa schimbi mobila sau sa faci alte investitii extrem de costisitoare. Ii poti da un aer nou folosind pernele si paturile decorative, in culori cat mai vii.

Pentru un camin odihnitor, alege culoarea albastra. Nu doar ca te va indemna la calm si relaxare, dar va si da un aer nou casei tale. Opteaza pentru perne in diferite nuante de bleu, albastru marin sau indigo, in functie de preferintele tale.

Diminueaza stresul si nelinistea de zi cu zi prin simpla decorare a casei in nuante de verde. Aceasta culoare te va deconecta si este utilizata desori in lupta impotriva iritabilitatii.

Poti crea o atmosfera pasionala in casa ta daca folosesti ca decor niste perne de culoare rosie. Vei vedea ca vei fi mult mai energica si nu-ti va lipsi cheful de viata. Atentie insa, excesul de rosu poate iti poate provoca tulburari emotionale sau chiar stari de agresivitate.
 

related posts

Modifică setările cookies