Era atat de slaba incat niciun organ intern nu-i mai functiona cum trebuie. Povestea dramatica a unui model care a scapat cu greu din ghearele mortii


Georgina Wilkin, o tanara in varsta de 23 de ani, a povestit cum arata de fapt viata terifianta din spatele reflectoarelor si a podiumurilor de moda. 


Pe vremea cand avea doar 15 ani, Georgina a fost abordata pe strazile londoneze de unul dintre reprezentantii unei agentii de modele din Anglia, care i-a complimentat aspectul fizic si i-a propus sa devina model. Incantata de propunerea primita, nu a stat prea mult pe ganduri si a hotarat sa-si inceapa cariera mult visata de model.

Daca prima intalnire cu cei care urmau sa o lanseze in lumea fascinanta a modei a decurs firesc, iar Georgina a fost incantata de felul cum a fost tratata, in timpul urmatoarelor intrevederi discutiile au devenit tot mai acide, iar reprezentantii agentiei i-au cerut sa slabeasca cateva kilograme daca vrea sa prinda contracte bune, desi ea avea doar 54 de kg si o inaltime de 178 cm.

Asa arata cand incepuse sa lucreze ca model

Dupa cateva luni, in care a mancat doar salate si legume, iar in unele zile chiar s-a infometat, aceasta a ajuns la dimensiunile dorite de managerii ei si a obtinut contracte pe sume mari de bani. In scurt timp insa, tanara a fost diagnosticata cu o anorexie severa.

Boala i-a distrus inima si rinichii, iar Georgina a fost nevoita sa apeleze la foarte mult machiaj pentru a-si acoperi buzele si degetele care s-au invinetit din cauza faptului ca inima nu mai avea putere sa-i pompeze sangele.

Speriata de aceasta boala, tanara a renuntat pentru o vreme la cariera de model , insa imediat ce s-a pus pe picioare a revenit la viata infioratoare dinainte. Lucrurile s-au agravat, iar pe langa anorexie, Georgina a fost diagnosticata cu depresie si anxietate, moment in care parintii ei au intervenit si i-au interzis sa mai practice aceasta meserie.

Asa arata acum

In prezent are 23 de ani si isi doreste sa devina designer de interior, insa nu uita prin ce a trecut in urma cu doar cativa ani. Georgina a fost de acord sa-si povesteasca experienta de viata, pentru ca tinerele care doresc sa urmeze o cariera de model sa stie ca lumea care le asteapta nu este nici pe departe roz, ci presarata cu suferinta si compromisuri.

Foto: DailyMail, Facebook

  • Era atat de slaba incat niciun organ intern nu-i mai functiona cum trebuie. Povestea dramatica a unui model care a scapat cu greu din ghearele mortii

related posts

Modifică setările cookies