Esti singura de Dragobete? Vezi de ce ar trebui sa te bucuri


Nici n-a trecut bine Valentine's Day, ca a venit Dragobetele. E neplacut sa fii a cincea roata la caruta cand prietenele tale ies impreuna cu partenerii lor, iar tu esti singura. Nu-i nimic, poate lucrurile se vor schimba in viitorul apropiat. Intre timp, iti oferim sapte motive pentru care sa te bucuri ca esti singura in aceata zi speciala.

Tag-uri:

Amuza-te pe seama cuplurilor din jurul tau! Nu este cazul sa faci acest lucru in gura mare, insa trebuie sa recunoastem ca indragostitii pot fi extrem de caraghiosi in public uneori.

Mai multi bani pentru mai multa distractie. Daca nu ai un iubit, inseamna ca nu este necesar sa cheltuiesti bani pe cadouri costisitoare. In schimb, poti sa te duci la shopping, sa te relaxezi la spa, adica sa te rasfeti.

Nimic nu se compara cu libertatea de a te bucura de o zi asa cum iti place. Intr-o relatie, cateodata, te simti obligat sa faci anumite lucruri de dragul persoanei iubite, insa  pe cont propriu, nu trebuie sa pregatesti cine romantice, sa cumperi lenjerie intima sexy sau sa faci deranj in casa. Suna bine, nu?

A fi singura poate continua cu “disponibila”, in momentul in care te simti pregatita. Altfel spus, tu esti cea care alege cand este momentul potrivit pentru o noua relatie, fara sa te simti presata de zile dedicate sarbatoririi dragostei in cuplu pentru a incepe un nou capitol in viata ta.

Mai multe pe acasatv.ro.

related posts

Modifică setările cookies