Femeia care imbatraneste brusc sub ochii tai, fara sa-ti dai seama. Filmuletul care a strans milioane de vizualizari pe internet in numai cateva ore


Te privesti in oglinda in fiecare zi, insa nu observi schimbarile care apar la nivelul fetei si nu-ti dai seama de faptul ca ai imbatranit decat dupa ce privesti fotografiile cu tine, realizate in urma cu cativa ani. Vezi cu ce schimbari se confrunta corpul tau, in doar cinci minute.


Producatorul de film Anthony Cerniello a studiat intens ideea imbatranirii pielii in decursul anilor si a reprodus intr-un scurt filmulet de cinci minute, zeci de ani din viata unei femei.

Clipul isi concentreaza atentia asupra chipului unei femei ce sta in fata unui perete alb, iar pret de cateva minute, aceasta trece prin toate etapele vietii, incepand cu momentul cand era doar un copil si ajunge la varsta maturitatii si a experientei de viata.

Povestea filmuletului se invarte in jurul unei femei, Danielle, iar pentru realizarea lui producatorul a intrat in posesia unor fotografii de-ale rudelor ei. Dupa ce a scanat individual fiecare fotografie, a cautat asemanari intre aspectul fizic al persoanelor si structura oaselor.

Apoi, cu ajutorul unui program de grafica si efecte vizuale, realizatorul, impreuna cu niste tineri talentati, a adaugat clipiri ale ochilor, miscari ale buzelor si gatului, a creat discrepante in ceea ce priveste culoarea parului si forma ochilor, a corectat tonurile de culoare si a asezat rezultatul final pe o melodie abstracta, compusa de prietenul sau, Mark Reveley.

Rezultatul este uimitor. In doar cinci minute vezi transformarile prin care trece o femeie din primii ani de viata pana la batranete. Ideea acestui filmulet a venit, dupa ce Cerniello a meditat asupra mortii, din cauza atacurilor de panica cu care s-a confruntat o perioada de timp. Aceasta fost modalitatea lui de a intelege cum trece timpul intr-o viata de om.

related posts

Modifică setările cookies