Fenomen bizar surprins pe camere! Silueta unui înger pe cer a stârnit controverse pe TikTok: „Să explice cineva!”


Un videoclip viral pe TikTok, în care este surprinsă silueta unui înger, i-a făcut pe internauți să se contrazică în secțiunea de comentarii. Unii spun că este adevărat, în timp ce alții sunt ferm convinși că totul a fost editat în Photoshop. Tu ce părere ai?


După mai multe dezbateri, oamenii au constatat că întâmplarea misterioasă a avut loc într-o regiune din Arabia Saudită, nicidecum în Ucraina, așa cum se arată în descrierea videoclipului controversat. 

Detaliile din planul secund, mai exact anunțurile și bannerele în arabă, spun totul de la sine, însă de ce s-a adăugat steagul Ucrainei la descriere? De aici au pornit discuțiile aprinse în rândul oamenilor de pretutindeni, căci clipul video a fost analizat cu mare atenție de aproape 1,3 milioane de internauți.

@myuz_gaza1 People scream after seeing an angel among the clouds in Ukraine ???????? #myuzgaza1 ♬ Myuzgaza1 - كابتن ميوز (8M)

Silueta unui înger, care se vede în spatele norilor preț de câteva secunde, i-a făcut pe oamenii prezenți la fața locului să se agite și să țipe.

Sursă foto: TikTok

related posts

Modifică setările cookies